خرده فروشی

بانک مرکزی گزارش هفتگی متوسط قیمت خرده فروشی برخی از مواد خوراکی در تهران را در هفته منتهی به ۱۹ آبان منتشر کرد که قیمت ۵ گروه نسبت به هفته قبل ثابت ماند.

به گزارش ایبِنا، براساس اعلام بانک مرکزی متوسط قیمت خرده فروشی گروه های لبنیات، گوشت قرمز، قند و شکر، چای و روغن نباتی در هفته منتهی به ۱۹ آبان ماه نسبت به هفته قبل از آن ثابت ماند.

همچنین متوسط قیمت خرده فروشی برنج ۰.۱، حبوب ۰.۵، سبزی های تازه ۵.۲ و گوشت مرغ ۴.۴ در هفته مورد اشاره افزایش و قیمت گروه های تخم مرغ ۰.۴و میوه های تازه  ۱.۲ کاهش یافت.

لبنیات و تخم مرغ

در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات بهای تمام اقلام نسبت به هفته قبل بدون تغییر بود. قیمت تخم مرغ معادل ۰.۴ درصد کاهش یافت و شانه ای ۱۱۹ هزار ریال تا ۱۴۳ هزار ریال فروش می رفت.

برنج و حبوب

در این هفته در گروه برنج، بهای برنج داخله درجه یک ثابت بود. قیمت برنج وارداتی غیرتایلندی معادل ۱.۵ درصد افزایش ولی بهای برنج داخله درجه دو ۰.۱ درصد کاهش داشت. در گروه حبوب، قیمت لوبیا قرمز بدون تغییر بود. بهای لوبیا چیتی معادل ۰.۴ درصد کاهش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین ۰.۱ درصد تا ۱.۰ درصد افزایش یافت.

میوه ها و سبزی های تازه

در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری کیوی عرضه نمی شد. سایر اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی در مقایسه با سایر میوه فروشی ها متفاوت بودند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره بار عرضه می شد.

میوه فروشی های سطح شهر اقلام میوه و سبزی تازه را عرضه می کردند که در گروه میوه های تازه بهای نارنگی معادل ۰.۴ درصد، لیموشیرین ۳.۱ درصد، انار ۰.۸ درصد، خربزه ۱۳.۱ درصد، هندوانه ۱.۰ درصد و موز ۱.۶ درصد افزایش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین ۰.۵ درصد تا ۷.۰ درصد کاهش داشت.

در گروه سبزی های تازه، بهای سبزی های برگی ثابت بود. قیمت کدو سبز معادل ۱۴.۷ درصد و سیب زمینی ۰.۵ درصد کاهش ولی سایر اقلام این گروه بین ۰.۱ درصد تا ۲۴.۰ درصد افزایش یافت.

گوشت قرمز و گوشت مرغ

در هفته مورد گزارش، قیمت گوشت گوسفند و گوشت تازه گاو و گوساله بدون تغییر بود و بهای گوشت مرغ معادل ۴.۴ درصد افزایش داشت.

قند، شکر، چای و روغن نباتی

در این هفته قیمت قند، شکر، چای خارجی و انواع روغن نباتی ثابت بود.

تغییرات یکساله

براساس اعلام بانک مرکزی، متوسط قیمت متوسط خرده فروشی در هفته منتهی به ۱۹ آبان ماه لبنیات ۹.۷ درصد، تخم مرغ ۴۲.۹ درصد، برنج ۲.۵ درصد، حبوب ۱۰.۶ درصد، میوه های تازه ۲۵.۱ درصد، سبزی های تازه ۳۰.۲ درصد، گوشت قرمز ۱۵.۵ درصد، گوشت مرغ ۱۱.۷ درصد، چای ۱۸.۸ درصد و روغن نباتی ۲.۶ درصد نسبت به هفته مشابه سال گذشته افزایش داشته اند. همچنین قند و شکر ۱۳.۳ درصد در دوره زمانی یاد شده کاهش داشته است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 11 =