پذیره‌نویسی ششمین صندوق سرمایه‌گذاری جسورانه فرابورسی قطعی شد

پذیره‌نویسی ششمین صندوق سرمایه‌گذاری جسورانه فرابورسی روز چهارشنبه هفته جاری انجام می شود.
کد خبر : ۹۲۶۸۱
صندوق

به گزارش ایبِنا، صندوق سرمایه‌گذاری جسورانه فناوری بازنشستگی با نماد «فنابا» از چهارشنبه هفته جاری ۲۵ مهرماه ۹۷ تا شنبه پنجم آبان‌ماه و به مدت ۷ روز کاری در بازار سوم فرابورس پذیره‌نویسی می‌شود.


بر اساس این گزارش، «فنابا» ششمین صندوق جسورانه‌ای به شمار می‌رود که پس از دریافت موافقت اصولی از سازمان بورس و اوراق بهادار در فرابورس پذیره‌نویسی می‌شود. پیش از این صندوق‌های رویش لوتوس، یکم آرمان آتی، توسعه فناوری آرمانی، ایده نوتک آشنا و صندوق یکم دانشگاه تهران به ارزش مجموع یک هزار و ۴۵۰ میلیارد ریال در فرابورس پذیره‌نویسی شده بودند.


موضوع فعالیت


لازم به ذکر است: موضوع فعالیت صندوق «فنابا» با سرمایه ۱۰۰ میلیارد ریالی در حوزه فناوری مالی با تمرکز بر فناوری بیمه‌ای و خدمات فاوای مورد نیاز صندوق بازنشستگی است. در این میان ارزش مبنای هر واحد سرمایه‌گذاری این صندوق که دوره فعالیت آن ۷ سال است یک میلیون ریال است و مبلغ پرداخت‌شده از ارزش مبنای هر واحد سرمایه‌گذاری ۲۰ درصد و مبلغ تعهدشده از ارزش مبنای هر واحد سرمایه‌گذاری آن ۸۰ درصد اعلام شده است. واحدهای سرمایه‌گذاری صندوق جسورانه فناوری بازنشستگی در بازار سوم فرابورس پذیره‌نویسی می‌شوند و کارگزار پذیره‌نویسی این صندوق صباجهاد است.


تعداد واحدهای سرمایه‌گذاری


این گزارش می افزاید: تعداد واحدهای سرمایه‌گذاری موسسان صندوق نیز ۵۱ هزار واحد و تعداد واحدهای سرمایه‌گذاری قابل پذیره‌نویسی ۴۹ هزار واحد است که در مجموع تعداد کل واحدهای سرمایه‌گذاری «فنابا» به تعداد ۱۰۰ هزار واحد است. در این میان محدودیت‌های موجود در پذیره‌نویسی این صندوق به این ترتیب است که حداقل واحد قابل خریداری توسط هر کد معاملاتی حقیقی و حقوقی به ترتیب یک‌هزار واحد و حداکثر ۱۰ هزار واحد است.


لازم به ذکر است سرمایه‌گذاری جسورانه، سرمایه‌گذاری در سهام شرکت‌های کوچک و متوسطی که از پتانسیل رشد بالایی برخوردارند و معمولا از نوآوری‌های فناورانه بهره می‌برند، تعریف می‌شود. از مهم‌ترین مزایای فعالیـت این ساختارها در بازار سرمایه و اقتصاد کشور می‌توان به توسعه تجاری‌سازی دارایی‌های فکری، بهبود تامیـن مالی شرکت‌های کوچک و متوسط اعم از صنعتی و دانش‌بنیان در بازار سرمایه، بهبود ساختار مدیریت و حاکمیت شرکتی بنگاه‌های کوچک و متوسـط تحت مدیریت نهاد سرمایه‌گذاری جسورانه، هدایت منابع مالی خصوصی و عمومی به این ساختارها و افزایش ارزش افزوده تولید داخلی از طریق حمایت از شرکت‌های کوچک و متوسط و صنایع دانش‌بنیان کشور اشاره کرد.


ارسال‌ نظر
فیلم و پخش زنده
بیشتر