برنت ۶۲ دلار و ۳۴ سنت شد

برنت ۶۲ دلار و ۳۴ سنت شد
قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۱۵ سنت معادل ۰.۲۲ درصد کاهش به ۶۲ دلار و ۳۴ سنت رسید.
کد خبر : ۱۷۹۹۳۸

به گزارش ایبنا به نقل از رویترز، قیمت نفت در ادامه کاهش ۲ درصدی در روز گذشته، امروز هم پایین آمده‌است. بازار‌ها در حال بررسی مذاکرات صلح برای پایان دادن به جنگ در اوکراین و همچنین تصمیم بانک مرکزی آمریکا درمورد نرخ بهره هستند.

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۱۵ سنت معادل ۰.۲۲ درصد کاهش به ۶۲ دلار و ۳۴ سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با ۱۹ سنت معادل ۰.۳۲ درصد کاهش ۵۸ دلار و ۶۹ سنت معامله می‌شود.

هر دوی این شاخص‌های نفتی بیش‌از ۱ دلار در هر بشکه در روز دوشنبه پس‌از ازسرگیری تولید نفت عراق در میدان نفتی قرنه غربی ۲، یکی از بزرگ‌ترین میادین نفتی دنیا، کاهش قیمت داشتند.

تحلیلگران می‌گویند این خبر احتمال مختل شدن عرضه نفت عراق را یک‌شبه از بین برد و بازار را به موضوع اصلی مازاد عرضه و ضعف تقاضا بازگرداند.

از طرف دیگر، رئیس‌جمهور اوکراین پس‌از گفت‌و‌گو‌ها در لندن با سران فرانسه، آلمان و انگلیس، یک طرح صلح را به آمریکا ارائه خواهد داد. انتظار می‌رود در صورت شکست گفت‌وگوها، قیمت نفت افزایش یابد و اگر مذاکرات صلح ادامه یابد، نفت روسیه به بازار‌ها بازگردانده شده و قیمت این کالا کاهش یابد.

طبق گفته برخی منابع، کشور‌های عضو گروه ۷ و اتحادیه اروپا درحال گفت‌و‌گو برای تعیین یک سقف قیمت برای صادرات نفت روسیه و همچنین ممنوعیت کامل خدمات دریایی برای کاهش درآمد نفتی این کشور هستند.

تصمیم فدرال رزرو آمریکا درمورد نرخ بهره هم در روز چهارشنبه اعلام می‌شود. بازار‌ها ۸۷ درصد احتمال می‌دهند نرخ بهره ۲۵ واحد کاهش یابد. پایین آمدن نرخ بهره معمولاً تقاضا برای نفت را افزایش می‌دهد.

منبع: تسنیم

در موسسه مطبوعاتی بازار پول و ارز تهیه شد؛

مستند «سرمایه‌گریز»