خرید آسان خودرو در بورس کالا از طریق بانک سامان بانک سامان امکان تبدیل حساب مشتریان به حساب وکالتی و خرید آسان خودرو از بورس کالا را فراهم کرد.
حمایت بانک ملی از اقتصاد دانش بنیان/ تبصره ۱۶ قانون بودجه ۱۴۰۲ برای حمایت از دانشبنیانها اصلاح شود آیین انعقاد قرارداد اعطای تسهیلات تبصره ۱۶ قانون بودجه بین بانک ملی و صندوقهای غیردولتی پژوهش و فناوری در بانکملی برگزار شد.
تلاش دولت برای کاهش بار تکلیفی در نظام بانکی حسن چنارانی گفت: دولت سعی کرد تا بار تسهیلات تکلیفی از نظام بانکداری به ویژه قرض الحسنه برداشته شود تا سهولت بیشتری اجرایی شود.
سرپرست بانک ملی خبر داد؛ پرداخت ۷۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به ۲۸ صندوق دانشبنیان از سراسر کشور بانک ملی ایران در سال جاری به تمام تعهدات خود در حمایت از شرکتهای دانشبنیان عمل کرده است.
بخشودگی جرایم و سود مازاد بانکی در بانک صادرات ایران مدیرعامل بانک صادرات ایران از بخشش سود مازاد و جرایم بانکی در بسته وصول مطالبات به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی خبر داد.
تاسیس یک شرکت داروسازی با تامین مالی بانک صنعت و معدن همزمان با ایام دهه مبارک فجر طرح شرکت داروسازی کیمیازیست پارسیان با مشارکت بانک صنعت و معدن در استان زنجان به بهرهبرداری رسید.
غلامرضا فتحعلی مدیرعامل بانک سینا شد با تصویب اعضای هیاتمدیره، غلامرضا فتحعلی به عنوان مدیرعامل بانک سینا انتخاب شد.