کارشناس اقتصادی در گفتوگو با ایبنا: دو عاملی که از جهش نرخ ارز جلوگیری کرد ولیبیگی معتقد است: در شرایط فعلی، مهمتر از تکنرخی شدن کامل، ایجاد ثبات نسبی در بازار ارز است.
بازگشت نرخ سود بین بانکی به دامنه ۲۳ درصد شاخص نرخ سود بین بانکی در پایان هفته جاری مجددا وارد کانال ۲۳ درصد شد.
افزایش ذخایر بانک مرکزی با اعطای مجوز معاملات اسکناس به صرافیها و بانکها مجموع خرید اسکناس ارز توسط بانکها و صرافیها بعد از مجوز بانک مرکزی، به مراتب بیشتر از فروش اسکناس بوده است.
قیمت دلار و یورو مرکز مبادله ایران؛ امروز پنجشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۵ قیمت فروش حواله دلار در مرکز مبادله ایران ۱۴۷ هزار و ۹۸۳ تومان و نرخ فروش حواله یورو نیز ۱۷۳ هزار و ۳۱۷ تومان است.
تأمین ارز دارو بدون مشکل ادامه دارد هیچگونه مشکلی در زمینه تأمین ارز مورد نیاز دارو وجود ندارد و پیشبینیها و برنامهریزیهای لازم در این خصوص انجام شده است.
چرا مرکز مبادله باید سازکار بازاری داشته باشد؟ بازار ارز تجاری با سهم بالا در کل تأمین ارز کشور، بزرگترین بخش بازار رسمی ارز را به خود اختصاص داده است.