نماینده مجلس در گفتوگو با ایبنا: قانون مالیات بر عایدی سرمایه نقدینگی را به سمت تولید میبرد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: اجرای قانون مالیات بر عایدی سرمایه باعث میشود تا نقدینگی کشور به سمت تولید هدایت شود.
وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد؛ رشد ۳۵ درصدی بخش کشاورزی وزیر جهاد کشاورزی گفت: بخش کشاورزی با ۳.۳ درصد رشد بعد از نفت بیشترین رشد اقتصادی را دارد و در کشور پیشتاز است.
فروش یک هزار و پانصد میلیارد ریالی املاک تملیکی معاون سازمان اموال تملیکی کشور از فروش یک هزار و پانصد میلیارد ریالی املاک و مستغلات در اختیار این سازمان خبر داد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت؛ موافقتنامه تجارت آزاد ایران با کشورهای اوراسیا در اردیبهشت ماه اجرایی می شود موافقتنامه تجارت آزاد ایران با اتحادیه اوراسیا به تصویب مجلس رسیده که امیدواریم در فروردین یا اوایل اردیبهشت ماه عملیاتی شود.
فرصتهای یک سال ریاست ایران بر کمیسیون تراسیکا کریدور تراسیکا شامل سیستم حملونقل ترکیبی در منطقه آسیای مرکزی، قفقاز و اروپای شرقی است که شاخه جنوبی آن از ایران میگذرد.
نرخ رشد ۹ ماهه ۱۴۰۳، منتشر شد: نرخ رشد اقتصادی با نفت ۳.۱ درصد؛ بدون نفت ۲.۲ درصد طبق گزارش مرکز آمار، در ۹ ماهه سال ۱۴۰۳، نرخ رشد اقتصادی با نفت و بدون نفت به قیمت پایه، به ترتیب ۳.۱ و ۲.۲ درصد بوده است.
صادق: هند در چابهار میماند وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد: هیچ خدشهای به همکاری ایران و هند در توسعه بندر چابهار وارد نشده است.