بازگشت حجم قابل توجهی ارز به چرخه اقتصادی کشور قنازاده گفت: حجم قابل توجهی از ارز صادراتی از تعهدات عبور کرد و ارز جدید در حال بازگشت به چرخه اقتصاد است.
جزئیات روش دوم کالابرگ وزارت رفاه در اطلاعیهای اعلام کرد: روش دوم کالابرگ به صورت کالایی و با قیمت مشخص، برای نوبت دوم از بهمن امسال آغاز میشود.
مهاجرانی: قیمتها به ثبات میرسد در اجرای حذف ارز ترجیحی، با گذشت زمان و خروج از شوکهای اولیه، هم قیمتها به ثبات میرسند و هم تأمین کالاها پایدارتر خواهد د شد.
تأمین کالاهای اساسی در شیوه دوم کالابرگ / میدری: عملیات اجرایی شیوه دوم کالابرگ آغاز شده است وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی هدف اصلی اجرای شیوه دوم کالابرگ را حفظ قدرت خرید مردم و ثبات قیمتها عنوان کرد.
معاون اول رئیسجمهور در جلسه تنظیم بازار: رضایت مردم ملاک اصلی اجرای طرح کالابرگ است/ دستور ویژه برای کنترل قیمتها و مبارزه با قاچاق معاون اول رئیسجمهور بر لزوم حفظ ذخایر کالاهای اساسی و توزیع مناسب آنها برای ایجاد آرامش روانی در جامعه تأکید کرد.
معاون رفاه و امور اقتصادی وزیر کار: خرید کالابرگی هموطنان به بیش از ۵۳ همت رسید/ ثبت نام جاماندگان ادامه دارد اندایش گفت: ۵۷.۵ میلیون نفر از اعتبار کالابرگ برای خرید استفاده کردهاند.
وزیر امور اقتصادی و دارایی خبر داد؛ تمدید مهلت بارگذاری دفاتر الکترونیکی تا ۲۰ اسفند سالجاری وزیر امور اقتصادی و دارایی از تمدید مهلت بارگذاری دفاتر الکترونیکی تا ۲۰ اسفند ۱۴۰۴ خبر داد.