برنت ۶۴ دلار و ۸ سنت شد قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۴۵ سنت معادل ۰.۷۱ درصد افزایش به ۶۴ دلار و ۸ سنت رسید.
چین به دنبال ایجاد تعادل اقتصادی با سیاستهای هدفمند چین با اجرای سیاستهای هدفمند، تلاش دارد تا تعادل اقتصادی را در کشور برقرار کرده و به رشد پایدار دست یابد.
آغاز فعالیتهای هستهای آمریکا و چالش پسماندهای رادیواکتیو ایالات متحده با آغاز آزمایشهای جدید انرژی هستهای، با چالش قدیمی و حلنشده مدیریت پسماندهای رادیواکتیو مواجه است.
فروپاشی ستون فقرات اقتصاد اسرائیل پس از جنگ با ایران رکود اقتصادی عمیقی از زمان آغاز جنگ با ایران و با وجود آتشبس فعلی اقتصاد اسرائیل را در بر گرفته است.
افزایش شاخص قیمت مصرفکننده در چین شاخص قیمت مصرفکننده در چین برای اولین بار از ماه ژوئن تاکنون افزایش یافت.
دوران طلایی بورس آمریکا رو به افول است بازار سهام آمریکا در نقطهای قرار گرفته است که بسیاری از تحلیلگران آن را غیرقابلدوام توصیف میکنند.