جمعآوری چندین تن مرغ آلوده شرکت آمریکایی از بازار شرکت هورمل فودز به دلیل آلودگی محصولات مرغ خود با قطعات فلزی، نزدیک به ۲۲۰۰ تن محصولات گوشت مرغ را جمعآوری کرد.
سایه هوش مصنوعی و مذاکرات تجاری بر وال استریت بازارهای مالی این هفته با نگرانیهای فزاینده درباره هوش مصنوعی و تأثیر مذاکرات تجاری، در حال تجربه نوسانات قابل توجهی هستند.
اقتصاد آمریکا در تاریکی ماند تعطیلی دولت آمریکا، جمعآوری و انتشار آمار مربوط به بازار کار، بهداشت عمومی و تولید محصولات کشاورزی متوقف کرد.
چین جای آمریکا را در تجارت با آلمان گرفت بهدنبال تعرفههای سنگین دولت ترامپ بر کالاهای اروپایی، چین در سال ۲۰۲۵ به بزرگترین شریک تجاری آلمان بدل شد و جای آمریکا را گرفت.
توافق اقتصادی ترامپ با کامبوج و تایلند ترامپ در حاشیه اجلاس آسهآن در مالزی، دو توافق اقتصادی با کامبوج و تایلند امضا کرد.
افزایش قیمت بیتکوین با تنشزدایی میان آمریکا و چین بازار رمزارزها در بحبوحه گزارشهایی مبنی بر پیشرفت مذاکرات میان آمریکا و چین، جهش کردند.
قیمت هر اونس طلا به ۴۰۷۱ دلار رسید قیمت هر اونس طلا امروز با ۱.۰۲ درصد کاهش به ۴۰۷۱ دلار و ۲۱ سنت رسید.