12 تير 1400 - 15:17

متوسط قیمت کالاهای خوراکی چه تغییری کرد؟

اقلام "شیرینی خشک" و "رشته آش" با ٢,٧ درصد و "برنج ایرانی درجه یک" با ٢.٠ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.
کد خبر : ۱۲۵۱۸۱
تورم

به گزارش ایبِنا؛ مرکز آمار ایران گزارش مربوط به متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب در مناطق شهری کشور در خرداد ١٤٠٠ را منتشر کرد. بر این اساس، در خرداد ماه ١٤٠٠ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف خوراکی در مناطق شهری کشور به شرح زیر است:


نان و غلات


در این گروه، اقلام "شیرینی خشک" و "رشته آش" با ٢,٧ درصد و "برنج ایرانی درجه یک" با ٢.٠ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.


گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها


در این گروه، اقلام "مرغ ماشینی" با ٤,٨ درصد، "کنسرو ماهی تن" و " گوشت گاو یا گوساله " با ١.١ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند. همچنین در این گروه " گوشت گوسفند" با ٢.٢ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است.


لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن


در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "شیر خشک" با ٤,٢ درصد، "تخم مرغ ماشینی" با ٤.١ درصد بوده است.


میوه و خشکبار


در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "خربزه" با ٢٤,٤ درصد و "هندوانه" با ١٥.١ درصد می­باشد. همچنین در این گروه "هلو" با ١٥.٤ درصد و "پرتقال" با  ٨.٨ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته ­اند.


سبزیجات و حبوبات


در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "سیب زمینی" با ١٤,٧ درصد، "گوجه فرنگی" با ١٤.٣ درصد، "بادمجان" با ١١.٠ درصد و "پیاز" با  ٩.٩ درصد می ­باشد.


قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها


در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "نوشابه گازدار" و "شکر" با ٥,٢ درصد و "قند" با ٢.٧ درصد می ­باشد.

برچسب ها: تورم مرکز آمار
ارسال‌ نظر
فیلم و پخش زنده
بیشتر