بانک مسکن

نشست تخصصی توکنایز کردن املاک؛ رهیافتی نوین برای تأمین مالی مسکن استطاعت‌پذیر با حضور و سخنرانی مدیران ارشد بانک مسکن، عصر امروز دوشنبه ۱۱ آبان‌ماه ۱۴۰۵ در دوازدهمین رویداد بزرگ تراکنش ایران برگزار می‌شود.

به گزارش ایبنا به نقل از روابط عمومی بانک مسکن، در این نشست تخصصی که از ساعت ۱۶ لغایت ۱۷ امروز در سالن کنفرانس مرکز آفرینش‌های کانون پرورش فکری کودکان برگزار خواهد شد، «سیدمحسن فاضلیان» عضو هیأت مدیره، «سعیدرضا کوهی» معاون مدیرعامل در امور اعتباری و «محمدحسن ترابی» معاون مدیرعامل در امور پشتیبانی بانک مسکن، به ایراد سخنرانی می‌پردازند.

همچنین در این رویداد، محمدابراهیم پورزرندی مدیرعامل و مصطفی خلقت‌دوست مدیر فناوری اطلاعات شرکت تأمین سرمایه بانک مسکن، ابعاد فنی و اقتصادی توکنیزه‌سازی دارایی‌های ملکی را به عنوان راهکاری نوین در حوزه تأمین مالی مسکن استطاعت‌پذیر تشریح خواهند کرد.

علاقه‌مندان و فعالان حوزه فناوری‌های مالی و مسکن می‌توانند برای حضور در این نشست، در زمان مقرر (ساعت ۱۶ تا ۱۷ امروز) به سالن کنفرانس واقع در خیابان حجاب، پایین‌تر از هتل لاله، مرکز آفرینش‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مراجعه کنند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =