بانک ملت امکان وکالتی‌سازی حساب برای خرید خودروهای وارداتی را با مسدودسازی ۵ میلیارد ریال وجه ودیعه فراهم کرد.

بانک ملت حساب وکالتی خودروهای وارداتی را با ودیعه ۵۰۰ میلیون تومانی فعال کرد

به گزارش ایبنا به نقل از روابط عمومی بانک ملت، متقاضیان خرید خودروهای وارداتی می توانند از روز یکشنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۵ تا روز سه شنبه ۱۹ آبان ماه ۱۴۰۵ با مراجعه به شعب و درگاه های غیر حضوری بانک ملت، نسبت به وکالتی سازی و تامین وجه ودیعه در حساب بانکی خود اقدام کنند.
ثبت نام متقاضیان برای خرید خودروهای وارداتی در مرحله جدید از طریق سامانه salecars به نشانی اینترنتی salecars.ir آغاز شده است و متقاضیان می توانند تا روز سه شنبه ۱۹ آبان ماه نسبت به تامین وجه و فعال سازی "خدمت حساب های وکالتی" از طریق شعب بانک ملت و سامانه پیشخوان الکترونیک ملت اقدام کنند.
فعال سازی حضوری حساب وکالتی از طریق شعب بانک ملت و همچنین فعال سازی غیرحضوری از طریق منوی معرفی حساب وکالتی در سامانه پیشخوان الکترونیک بانک ملت به نشانی pishkhan.bankmellat.ir و انتخاب گزینه خودروهای وارداتی، امکان پذیر خواهد بود.
در این دوره، فعال سازی حساب وکالتی منوط به تامین وجه به میزان ۵ میلیارد ریال است که همزمان با فعال سازی خدمت، در حساب وکالتی متقاضی مسدود خواهد شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار

وب گردی