مدیرعامل جی‌پی مورگان: حفظ استقلال فدرال رزرو حیاتی است

مدیرعامل جی‌پی مورگان: حفظ استقلال فدرال رزرو حیاتی است
جیمی دایمون، مدیرعامل جی‌پی مورگان، استقلال فدرال رزرو را حیاتی دانست و نسبت به پیامد‌های منفی دخالت‌های سیاسی هشدار داد.
کد خبر : ۱۷۵۸۶۶

به گزارش خبرنگار بین‌الملل ایبنا و به نقل از رویترز، جیمی دایمون، مدیرعامل بانک جی‌پی مورگان چیس، روز سه‌شنبه گفت که استقلال بانک مرکزی آمریکا (فدرال رزرو) «کاملاً حیاتی» است.

دایمون در یک کنفرانس خبری تلفنی به خبرنگاران گفت: رئیس‌جمهور گفته که قصد ندارد جِی پاول را برکنار کند. استقلال فدرال رزرو کاملاً حیاتی است، نه فقط برای رئیس فعلی فدرال رزرو که برای او احترام قائلم، بلکه برای رئیس بعدی این نهاد هم.

او افزود: دستکاری در فدرال رزرو اغلب می‌تواند پیامد‌های نامطلوبی داشته باشد، دقیقاً برعکس آن چیزی که ممکن است انتظار داشته باشید.

این اظهارات در حالی مطرح شده که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، حملات خود را علیه جروم پاول، رئیس فدرال رزرو، شدت بخشیده است.

نویسنده: حمیدرضا ذوالقدریها
در موسسه مطبوعاتی بازار پول و ارز تهیه شد؛

مستند «سرمایه‌گریز»