دبی با پاداش نقدی به دنبال بازگشت گردشگران فراری است

.
در حالی که دبی امیدوار بود تابستان امسال بتواند گردشگران خارجی را دوباره به هتل‌ها بازگرداند، حالا نه تنها خبری از رونق نیست، بلکه این شهر برای پر کردن هتل‌های خالی خود ناچار شده به ساکنان پاداش نقدی بدهد.
کد خبر : ۱۸۵۲۵۶

به گزارش ایبنا؛ به نقل از فارس؛ دفتر اطلاع‌رسانی دولت دبی از طرحی جدید برای جذب گردشگران خارجی خبر داد که در نوع خود بی‌سابقه است.

بر اساس این طرح که «دعوت از دبی» نام دارد، به ساکنان این شهر اجازه داده می‌شود دوستان و خانواده‌های خود را به دبی دعوت کنند.

در ازای این کار، به ساکنان پاداش نقدی و تشویقی به ارزش بیش از ۳۰۰۰ درهم (حدود ۸۰۰ دلار) داده می‌شود و گردشگران دعوت‌شده نیز از تخفیف‌های ویژه اقامت در هتل، رستوران‌ها و جاذبه‌های گردشگری بهره‌مند می‌شوند.

این اقدام نشان از عمق بحرانی دارد که صنعت گردشگری دبی پس از ماه‌ها جنگ در منطقه با آن دست و پنجه نرم می‌کند.

جزئیات طرح «دعوت از دبی»؛ هر ساکن، یک سفیر گردشگری

بر اساس بیانیه دفتر رسانه‌ای دولت دبی، این شهر با همکاری اداره اقتصاد و گردشگری، برنامه «دعوت از دبی» را راه‌اندازی کرده است که به ساکنان اجازه می‌دهد اعضای خانواده و دوستان خود را برای بازدید از این شهر دعوت کنند. هدف این برنامه، استفاده از ظرفیت ساکنان به عنوان بهترین سفیران گردشگری دبی است.

این طرح در بازه زمانی ۲۰ تیر تا ۹ آبان (۲۰ جولای تا ۳۱ اکتبر) اجرا می‌شود و ساکنان می‌توانند از طریق وب‌سایت رسمی، افراد مورد نظر خود را برای بهره‌مندی از این مزایا معرفی کنند.

برای ساکنان، بسته تشویقی به ارزش بیش از ۳۰۰۰ درهم (بیش از ۸۰۰ دلار) در نظر گرفته شده است که شامل تخفیف‌های اقامت در هتل‌ها، رستوران‌ها و جاذبه‌های گردشگری می‌شود. گردشگران دعوت‌شده نیز می‌توانند از تخفیف‌های ویژه اقامت در هتل (تا ۴۵ درصد)، پیشنهاد‌های رستوران‌ها و جاذبه‌های گردشگری بهره‌مند شوند.

دبی با پاداش نقدی به دنبال بازگشت گردشگران فراری است

دبی؛ از قطب گردشگری جهان تا بحران جنگ

دبی که سالانه میزبان ۱۹.۵ میلیون گردشگر است، یکی از برجسته‌ترین مقاصد گردشگری جهان محسوب می‌شود و سال‌هاست که به عنوان پناهگاهی امن برای ثروتمندان و مشاهیر جهان شناخته می‌شود.

با این حال، جنگ منطقه‌ای و بسته شدن تنگه هرمز، ضربه سنگینی به صنعت گردشگری این شهر وارد کرده است.

کارشناسان معتقدند که تصویر دبی به عنوان منطقه‌ای امن در منطقه به شدت آسیب دیده است. بر اساس گزارش کارکنان بخش هتلداری، پس از اعلام آتش‌بس موقت در ۸ آوریل، برخی گردشگران دوباره به این شهر بازگشتند، اما کماکان بیشتر مهمانان هتل‌ها از ساکنان محلی هستند.

آغاز این طرح در حالی صورت می‌گیرد که دبی در ماه‌های اخیر با چالش‌های جدی در جذب گردشگر خارجی مواجه شده است.

ساکنان دبی برای دعوت از مهمانان خود باید ۳۰۰ درهم (حدود ۸۲ دلار) هزینه ثبت‌نام پرداخت کنند تا بتوانند از این تخفیف‌ها استفاده کنند.

این نشان می‌دهد که دبی تا چه حد برای پر کردن هتل‌ها و رونق بخشیدن به صنعت گردشگری خود به ساکنان و شبکه ارتباطی آنها متکی شده است.

بسته‌های حمایتی دولت دبی

دولت دبی که از جنگ و کاهش گردشگران خارجی به شدت آسیب دیده، پیش از این نیز دست به اقدامات حمایتی زده است.

در ماه مه گذشته، دولت دبی بسته اقتصادی به ارزش بیش از ۴۰۰ میلیون دلار را تصویب کرد تا به کسب‌وکار‌هایی که در حال تطبیق با پیامد‌های جنگ و بسته شدن تنگه هرمز هستند، کمک کند. این بسته شامل معافیت از عوارض شهرداری برای هتل‌ها و رستوران‌ها، کاهش جریمه‌های تخلفات گمرکی و کاهش هزینه‌های مجوز‌های هوانوردی غیرنظامی بود.

پیش از آن و در ماه مارس، سلطات دبی اولین بسته حمایتی به ارزش بیش از ۲۷۰ میلیون دلار را برای کمک به کسب‌وکار‌ها و خانواده‌های آسیب‌دیده از جنگ اعلام کرده بود.

دبی با پاداش نقدی به دنبال بازگشت گردشگران فراری است

چالش تابستان؛ دمای ۵۰ درجه و بحران انرژی

نکته مهم دیگر اینکه دبی در فصل تابستان، به دلیل موقعیت جغرافیایی و آب و هوای بیابانی، معمولاً مقصدی محبوب برای گردشگران نیست.

دمای هوا در این فصل به ۵۰ درجه سانتی‌گراد می‌رسد و این موضوع خود عاملی برای کاهش تعداد گردشگران خارجی است.

با توجه به گرانی‌های ناشی از جنگ و افزایش هزینه‌های انرژی و حمل‌ونقل، به نظر می‌رسد که دبی برای جذب گردشگر، راهی جز استفاده از ظرفیت ساکنان خود ندارد.

ارسال‌ نظر
captcha