21 خرداد 1397 - 18:33
پورابراهیمی تشریح کرد:

جزییات دیدار نمایندگان مجلس با سیف

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس از بررسی مشکل فعالان اقتصادی در خصوص تسویه مطالبات بانکی در نشست کمیسیون اقتصادی با حضور سیف خبر داد.
کد خبر : ۸۷۰۱۴
مجلس شورای اسلامی - کراپ‌شده

به گزارش ایبِنا به نقل از خانه ملت، محمدرضا پورابراهیمی داورانی درباره جلسه امروز کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: در این نشست با حضور رییس بانک مرکزی و معاون پولی بانکی وزارت اقتصاد و  همچنین مدیران سازمان برنامه و بودجه آخرین اصلاحات مربوط به بند «و» تبصره ۱۶ قانون بودجه سال ۹۷ که در ارتباط با تسویه مطالبات بانک ها و موسسات مالی و اعتباری برای بدهی های معوق سررسید شده تا پایان سال ۹۶ است، مورد بررسی قرار گرفت.


رییس کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: حل مشکل فعالان اقتصادی درخصوص بازپرداخت تسهیلات بانکی که قبلا دریافت کرده اند یکی از اولویت هایی است که می تواند به رفع مشکلات بخش تولید کمک کند، همچنین در انجام این مهم نقش موثری در تعیین تکلیف مطالبات معوق شده بانک ها دارد.


پورابراهیمی در ادامه گفتگو با خبرگزاری خانه ملت افزود: بند «و» تبصره ۱۶ قانون بودجه سال ۹۷ که در ارتباط با تسویه مطالبات بانک ها و موسسات مالی و اعتباری برای بدهی های معوق سررسید شده تا پایان سال گذشته است، با ابهاماتی در محتوای متن روبه رو بوده که باعث شده اجرای این قانون با مشکلاتی مواجه شود.


وی در این رابطه ادامه داد: از سوی بانک مرکزی گزارشی در خصوص اجرای بند «و» تبصره ۱۶ قانون بودجه سال ۹۷ به کمیسیون اقتصادی ارایه شد، همچنین پیشنهاداتی درباره نحوه تسویه مطالبات مطرح شده است.


پورابراهیمی گفت: بانک مرکزی پیشنهاداتی در خصوص جایگزینی بند «و» تبصره ۱۶ قانون بودجه دارد که براین اساس چنانچه مشتریان بانک ها و موسسات اعتباری غیربانکی، قسط یا اقساط بدهی خود را تا پایان سال گذشته که سررسید شده باشد را تا پایان سال ۹۷ تسویه کنند بانک ها و موسسات اعتباری غیربانکی نیز مکلف به بخش جریمه و اخذ مابقی مطالبات مطابق با قرارداد جاری می شوند.


رییس کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: در حال حاضر دو پیشنهاد مشخص در خصوص رفع مشکلات بانکی فعالان اقتصادی مطرح شده که در جلسات آتی کمیسیون اقتصادی این موضوع به سرانجام خواهد رسید تا پیش نویس اصلاحی بند «و» تبصره ۱۶ قانون بودجه در قالب طرح به صحن علنی مجلس ارائه شود.


ارسال‌ نظر
محمدباقر سلطان پناه
Netherlands
۲۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۲:۰۲
۰
باسلام اگراین کارعملی شودمثل سال۹۶ برای بدهکاران بانکهای دولتی که اجراشد کمک زیادی به بدهکاران می شود کلیه بدهکا ان وامهای خودراتسویه می کنند وکمک خوبی دررابطه باخوداشتغالی وتولید ملی می شود
بهمن خلیل پور
United States of America
۲۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۴
۰
من یک تولید کننده ام که وام 70 میلیون گرفتم الان سه ساله منتظر بخشنامه ای هستم که سود و جرائم وامهای زیر صد ملیون را بخشیده و تا حالا اجرا نشده و در کمسیون تلفیق برای سال 97 هم تمدید شده! بانک هم برای محل تولید اجرا دراورده! یعنی عملا میشه ما هم حمایت بشیم؟!
فیلم و پخش زنده
بیشتر