13 بهمن 1398 - 13:24

نسخه جدید اندروید نرم افزار موبایلی همراه کارت رفاه اجرایی شد

در راستای تسهیل و تسریع ارائه انواع خدمات نوین بانکی، نسخه جدید اندروید نرم افزار موبایلی همراه کارت رفاه اجرایی شد.
کد خبر : ۱۱۱۱۹۵
لـله گانی مدیرعامل بانک رفاه کارگران شد

به گزارش ایبِنا به نقل از روابط عمومی بانک رفاه کارگران، به منظور گسترش خدمات الکترونیک، بهبود کیفیت و افزایش رضایت مشتریان از این خدمات، نسخه جدید اندروید نرم افزار موبایلی همراه کارت رفاه با قابلیت های جدید در پورتال بانک بارگذاری و اجرایی شد.


بر اساس این گزارش، خدمات و قابلیت های جدید اضافه شده به این نسخه جدید به این شرح است:


• امکان انجام تراکنش بدون نیاز به ورود رمز دوم پویای کارت (از طریق ورود خودکار رمز دوم دریافت شده از طریق پیامک و یا رمز پویای دریافت شده از طریق ورود رمز دریافت OTP کارت یا رمز دوم پویای کارت که مشتریان از طریق کد دستوری #۷۱۳* در دستگاه های خودپرداز تعیین کرده اند.)


• امکان دریافت رمز دوم پویا از طریق پیامک (سامانه هریم بانک مرکزی) برای کارت های بانک رفاه و بانک های عضو شبکه شتاب که سامانه هریم آن ها فعال شده است.


• امکان پرداخت قبوض شرکت های خدماتی، قبوض جریمه و حق بیمه تامین اجتماعی با تمام کارت های عضو شبکه شتاب.


• امکان دریافت رمز دوم پویای کارت از طریق ورود رمز دریافت OTP کارت (این رمز توسط مشتری بر روی خود پرداز تعیین می شود و با رمز USSD یکسان است)


• امکان مشاهده اطلاعات حساب متصل به کارت های بانک رفاه از جمله نام و نام خانوادگی دارنده کارت، شماره حساب و شماره شبای متصل به کارت و وضعیت فعال/ غیر فعال بودن کارت.


• امکان غیر فعال سازی رمز دوم پویا و ایستای کارت های بانک رفاه


• امکان تغییر رمز دوم کارت های بانک رفاه (رمز ایستا)


• امکان مسدود سازی کارت های بانک رفاه


• پرداخت خیریه


• امکان فراخوانی مستقیم سامانه های اینترنتی و برنامه های موبایلی بانک رفاه(هایپر بانک رفاه)

ارسال‌ نظر
در موسسه مطبوعاتی بازار پول و ارز تهیه شد؛

مستند «سرمایه‌گریز»