17 بهمن 1401 - 10:59
معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی مطرح کرد؛

توجه به ارزش‌آفرینی در راه‌اندازی ریال دیجیتال/ اعتبارسنجی در اولویت بانک مرکزی است

توجه به ارزش‌آفرینی در راه‌اندازی ریال دیجیتال  اعتبارسنجی در اولویت بانک مرکزی است
محرمیان گفت: تمرکز بسیاری بر مسائل فنی ریال دیجیتال داشته ایم که در همایش بانکداری الکترونیک ابعاد جدیدی از آن ارائه خواهد شد.
کد خبر : ۱۴۶۴۰۰

به گزارش خبرنگار ایبِنا؛ مهران محرمیان معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی در نشست خبری نهمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت گفت: دیجیتالی شدن به خودی خود ارزش نیست.

 

وی ادامه داد: این مقوله زمانی ارزش دارد که برای مشتری نهایی ارزش ایجاد  کند. آنچه مرکز توجه مشتری قرار دارد ارزش آفرینی است؛ در نتیجه دیجیتالی شدن باید در راستای خلق ارزش برای مشتری باشد و همه نهادهای ذی‌ربط باید توجه خودشان را به مردم معطوف کنند چرا که ارزش آفرینی‌ها برای مردم بسیار حائز اهمیت است. 


محرمیان گفت: تمرکز بسیاری بر مسائل فنی ریال دیجیتال داشته ایم که در همایش بانکداری الکترونیک ابعاد جدیدی از این موضوع ارائه خواهد شد که فضای خیلی خوبی برای پرداختن به ابهامات این بخش است. 


وی با بیان اینکه کشورهای بسیاری بر پول ملی دیجیتال کار کردند ، تاکید کرد: در ریال دیجیتال ارزش آفرینی برای مردم بسیار مهم است چراکه عمدتا این موضوع مطرح می‌شود که ریال دیجیتال چه نفع و ارزشی برای مردم دارد. سعی می‌کنیم در همایش بانکداری الکترونیک این مباحث را مطرح کنیم.

 

محرمیان درباره ابهامات و مشکلاتی که در خصوص اعتبارسنجی مشتریان در نظام بانکی وجود دارد، گفت: اعتبارسنجی اولویت بالایی در بانک مرکزی دارد اما مشکل اصلی در اخذ اطلاعات از سوی دیگر سازمان‌هاست.


وی‌ ادامه داد: اجماع خوبی در این باره شگل گرفته تا کار به سرعت پیش برود ضمن اینکه در این مسیر گام‌های مثبت خوب رو به جلویی برداشته شده است.

 

محرمیان گفت: تنوعی که در حوزه پرداخت در کشور داریم، در دنیا مثال زدنی است‌. در حال حاضر کمتر کسی نیاز به پول نقد دارد اما گاهی در زمان های خاص مانند ایام پایانی سال نیاز به پول نقد بیشتر می‌شود که بانک مرکزی در حال برنامه ریزی است تا مشکلی در این‌خصوص نداشته باشیم.

 

محرمیان با اشاره به ریال دیجیتال گفت: بنا بر اعلام شورای پول و اعتبار عنوان رمز ریال به ریال دیجیتال تغییر پیدا کرده است. همچنین ابعاد مختلفی از لحاظ امنیت، مباحث فنی و .... باید در شبکه بانکی آزمایش می‌شد. مرحله آزمایشی ریال دیجیتال به زودی آغاز می‌شود اما این روند تدریجی خواهد بود. خدمات ریال دیجیتال یا به طور کلی رمز ارزها ابعاد مختلف و متفاوتی دارند که در بخش ریال دیجیتال هنوز محدودیت‌های فنی داریم. وی افزود: در این حوزه علاقه‌مندی بسیار بالا است و بازار می‌خواهد بداند چه اتفاقاتی قرار است رخ دهد و چه خدماتی ارائه می‌شود که در همایش اول و دوم اسفند ماه به آن پرداخته می‌شود. به گفته این مقام مسئول در بانک مرکزی: اولین معامله ریال دیجیتال انجام شده اما در فضای محدود بوده و تا پایان سال تعداد معاملات افزایش پیدا خواهد کرد.

 

ارسال‌ نظر
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۰:۵۴
۰
عنوان ریال دیجیتال بهتر از رمزریال هست
فیلم و پخش زنده
بیشتر