29 ارديبهشت 1402 - 12:21

کاهش چشمگیر روغن موتور‌های تقلبی در بازار

کاهش چشمگیر روغن موتور‌های تقلبی در بازار
مدیرعامل شرکت نفت سپاهان گفت: میزان قاچاق و عرضه روغن موتور‌های تقلبی در بازار، به طور چشمگیری کاهش پیدا کرده است
کد خبر : ۱۵۰۵۶۷

به گزارش ایبِنا، «محمد امیر نیکو همت» در حاشیه بیست و هفتمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در نشستی خبری با اشاره به اقدامات انجام شده برای جمع آوری روغن موتور‌های تقلبی از بازار، اظهار داشت: در سال گذشته با التهاباتی که در بازار روغن اتفاق افتاد و مذاکراتی که با مسوولان وزارت صمت داشتیم، راهکار‌های خوبی مطرح شد.

 

وی افزود: در این راستا شبکه مویرگی که بتواند تامین‌کننده توزیع باشد در کشور ایجاد شد و توانستیم در ۲۶ استان کشور پایگاه ایجاد و روغن‌های اصلی در این استان‌ها توزیع کنیم، همچنین بقیه استان‌ها نیز برای امسال هدفگذاری شده که در همه آن‌ها پوشش داده می‌شود.

 

مدیرعامل شرکت نفت سپاهان اظهار داشت: وقتی توزیع توسط خود شرکت انجام شود به مراتب میزان تقلب کاهش می‌یابد و اگر قاچاقی نیز انجام شود توسط شرکت توزیع اتفاق نمی‌افتد.

 

وی ادامه‌داد: فروشی که اتفاق می‌افتد نیز باید در سامانه‌های تجارت و سامانه‌هایی که توسط وزارت صمت تکلیف شده ثبت شود و مورد مانیتورینگ قرار بگیرد و این مساله کمک می‌کند تا تقلب و اشکالی که در سطح خُرد انجام می‌شد را بتوان به بهترین وجه مدیریت کرد.

 

نیکو همت خاطرنشان‌کرد: اکنون میزان تقلب و فروش روغن‌موتور‌های تقلبی در بازار به شدت کاهش یافته است و میزان قاچاقی که در محصولات ما اتفاق می‌افتاد نیز در سال ۱۴۰۱ به صفر رسید.

 

وی با اشاره به مزیت‌های این شبکه مویرگی، بیان‌داشت: با ساز و کار‌هایی که انجام شد، امکان توزیع روغن موتور‌های با کیفیت و با قیمت ثابت ممکن شده است و در مجموع می‌توان گفت قاچاق و توزیع روغن موتور تقلبی در بازار کاهش چشمگیری داشته است.

 

مدیرعامل شرکت نفت سپاهان با اشاره به محصولات جدید ارائه شده در بازار نیز گفت: به دنبال ارتقای کیفیت تولیدات هستیم که این موضوع افزایش ارزآوری کشور را تضمین می‌کند. بر این اساس نه فقط در پارافین‌ها، بلکه در روغن‌های پایه دو و سه نیز به دنبال افزایش کیفیت و حفظ بازار‌های بین‌المللی و داخلی هستیم.

 

نیکوهمت تاکید کرد: در سال ۱۴۰۱ بیش از ۱۱ هزار تن صادرات فینیش اویل به کشور‌های اروپایی، آسیایی و آفریقایی صادر شد و با اقداماتی که در سال ۱۴۰۲ در دست اجرا داریم می‌توانیم به افزایش صادرات بپردازیم تا روغن‌های هایتک (HighTech) تولید و صادر کنیم.

 

وی خاطرنشان‌کرد: به دنبال آن هستیم تا با کمک شرکت‌های دانش بنیان داخلی و شرکت‌های اروپایی که مستعد سرمایه‌گذاری مشترک هستند، برخی از نیازمندی‌ها را بومی سازی کنیم.

منبع: ایرنا

ارسال‌ نظر
فیلم و پخش زنده
بیشتر