01 بهمن 1395 - 11:14

کاهش نرخ تضمین ورود موقت خودرو از ارمنستان به کمتر از 90 دلار

گمرک ایران از کاهش نرخ تضمین ورود موقت خودرو از ارمنستان خبر داد و اعلام کرد: وجه تضمین ورود موقت خودرو از 500 دلار به کمتر از 90 دلار کاهش یافت.
کد خبر : ۱۵۴۷۸
کاهش نرخ تضمین ورود موقت خودرو از ارمنستان به کمتر از 90 دلار

به گزارش ایبِنا، این نرخ تضمین هم اکنون در گمرک نوردوز اعمال می شود و گردشگران ارمنستانی که قصد دارند از مرز مغری با خودرو شخصی وارد ایران شوند می توانند از این تسهیلات استفاده کنند و سقف این تسهیلات به مدت 3 ماه است.


گمرک ایران در تکمیل تسهیلات ارایه شده به گردشگران ارمنی اعلام کرد که وجه تضمین یاد شده برای ورود موقت خودرو به صورت بن بیمه قابل دریافت است و توریست ها می توانند وجه پرداختی خود را به هنگام بازگشت با ارائه بن بیمه خود مسترد کند.


همچنین با پیگیری های گمرک ایران مدت زمان فعالیت شرکت بیمه جهت صدور بن بیمه در مرز به صورت 24 ساعته بوده و خدمات ورود موقت گمرک نوردوز نیز همچون بخش مسافری به توریست های ارمنستانی که قصد دارند با خودرو به ایران سفر کنند 24 ساعته ارائه می شود.


مدیر گمرک نوردوز در این خصوص با اعلام اینکه تسهیلات جدید گمرک به گردشگران ارمنی به سه زبان فارسی، انگلیسی و روسی اطلاع رسانی شده است، افزود: ایرانیان مقیم ارمنستان هم که 3 ماه متوالی در این کشور اقامت داشته اند نیز می توانند از این تسهیلات استفاده کنند، ضمن اینکه کارکنان گمرک به صورت 24 ساعته آماده پاسخگویی به مراجعین هستند.


این اقدام گام اول برای اجرایی شدن توافق نامه گمرکی میان ایران و ارمنستان به شمار می رود که در جریان سفر رییس جمهوری کشورمان به ارمنستان به امضای مسعود کرباسیان رییس کل گمرک ایران و طرف ارمنستانی رسیده بود.

ارسال‌ نظر