
به گزارش ایبِنا به نقل از روابط عمومی سداد، فرامرز خالقی در نخستین هفته های فعالیت خود در دادهورزی سداد به منظور آشنایی بیشتر با پرسنل شرکت، نحوه سازماندهی، بخش های عملیاتی و ستادی، در نشست هایی که با معاونت های پنجگانه شرکت برگزار شد، حضور پیدا کرد.
در این نشست های تعاملی، خالقی علاوه بر آشنایی کامل با ساختار معاونت ها در لایه های سازمانی و فرآیندهای عملیاتی و اجرایی، پس از شنیدن صحبت های تمامی افراد حاضر، نقطه نظرات خود را به تفکیک هر حوزه بیان داشت.
خالقی بر اصل هم افزایی سازمانی، پرهیز از نگاه بخشی و اهتمام جمعی کلیه ارکان شرکت و معاونت ها برای تحقق اهداف سازمانی تاکید کرد.
نشست مدیرعامل سداد و معاونت مالی و اداری، موضوعات و موارد مربوط به بخش های مالی، حسابداری، پشتیبانی، نیروی انسانی، آموزش و در نهایت روابط عمومی مطرح شد و هر یک از مدیران حاضر در جلسه در رابطه با بخش سازمانی مربوط به خود، شرح کاملی ارائه دادند؛ در خلال تشریح موارد، خالقی سؤالات خود را در رابطه با عملکرد و فرآیندهای هر بخش مطرح کرده و پس از شنیدن پاسخ های ارائه شده، نقطه نظرات خود را در هر زمینه بیان کرد.
لازم به ذکر است بخشی از نشست خالقی با معاونت اداری و مالی، پیرامون موضوعات رفاهی، حقوق و مزایای پرسنل تمرکز یافته بود که وی با بیان سیاست های کلی شرکت در این زمینه، استقبال خود را از طرح های پیشنهادی در این خصوص اعلام کرد و تمرکز بر امور رفاهی هدفمند در شرکت را خواستار شد.
خالقی ضمن بر شمردن سیاستهای حوزه بازرگانی، در رابطه با هر یک از موضوعات مطرح شده، نقطه نظرات راهگشای خود را بیان کرد. وی ضمن ارائه تجربه های سالیان گذشته خود در حوزه بازرگانی، خرید خوب را لازمه فروش مناسب دانست و رهنمون های لازم در خصوص مکانیزم ها و فرآیندهای خرید را یادآور شد.
همچنین رؤسای بخش های برنامه ریزی و پایش، مدیریت پروژه، بهبود سازمانی، سیستم های اطلاعاتی سازمانی، تحقیق و توسعه، فعالیت های اجرایی خود را تشریح کردند.
خالقی ضمن بر شمردن اهمیت جایگاه تحقیق و توسعه در شرکت های فناوری اطلاعات، واحد طرح و برنامه را به جهت عهده دار بودن ارائه گزارش های تحلیلی در رابطه با عملکرد شرکت در ابعاد گوناگون، دارای مسئولیت خطیر دانست و پیوستگی و استمرار در ارائه گزارش های مدیریتی در هر حوزه را یادآور شد.
وی رویکرد الگوبرداری از شرکت های مطرح جهانی در حوزه فناوری اطلاعات را متذکر شد و ابراز امیدواری کرد که با رویکرد تحلیلی مناسب، گزارش های مدیریتی تهیه و در اختیار مدیریت قرار گیرد. همچنین فاکتور زمان ارائه گزارش ها و هوشمندی در ارائه گزارشات را بعنوان دو عامل کلیدی مد نظر قرار داده و در این خصوص سعی و تلاش بیشتر همکاران را خواستار شد.
مدیرعامل سداد با اشاره به پروژه های جدید شرکت در حوزه کارت و همچنین پروژه های نوآورانه شرکت، بر استفاده از پتانسیل های داخلی شرکت تأکید و لزوم بکارگیری دانش موجود در شرکت در پروژه های مختلف را یادآور شد.
وی با اشاره به کسب عنوان اول نوآوری های بانکی توسط سامانه بام در ششمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت، ضمن تشکر از زحمات تیم مذکور، بر استمرار موفقیت های اینچنینی در تیم های نرم افزاری شرکت، تأکید داشت و حفظ موقعیت فعلی را به مراتب سخت تر از به دست آوردن آن، دانست.
وی با ابراز خرسندی از روحیه نوآوری موجود در تیم های پروژه ای لزوم حرکت به سمت نیازهای پنهان مشتریان را بالاخص در طراحی سامانه های مشتری محور مورد تأکید قرار داد و توجه خاص به این موضوع را خواستار شد.
وی نسبت به تشریح مسئولیت های محوله و وظایف بخش های مرتبط پرداخت و مشکلات و مسائل مربوطه را اعلام کرد. وی ضمن تأکید بر اهمیت امنیت و ارتباطات شبکه ای سالم، همراهی بخش های امنیت و شبکه با سایر بخش های عملیاتی را در عین انجام صحیح و کامل وظایف خواستار شد.
مدیرعامل سداد همچنین با بیان برنامه های کلان شرکت در خصوص مرکز داده جدید، لزوم تجهیز منابع انسانی مورد نیاز و مناسب جهت اجرای پروژه های در دست برنامه ریزی را خواستار شد.
در این نشست مباحثی از قبیل مانیتورینگ شبکه و سامانه ها و عملیات اجرایی مرکز داده و تمرکز امور در این بخش از جمله مباحثی بود که به طور مفصل مورد بررسی قرار گرفت.
مدیرعامل سداد ضمن تشکر از فعالیت های انجام شده، آمادگی خود را جهت دریافت طرح های جدید، با توجه به مباحث ارائه شده در نشست اعلام کرد.