13 بهمن 1395 - 08:21

اعلام آمادگی موسسه کوثر برای تبدیل شدن به بانک

مدیرعامل موسسه اعتباری کوثر گفت: در صورت موافقت بانک مرکزی کوثر آمادگی تبدیل شدن به بانک را دارد.
کد خبر : ۱۵۹۹۹
اعلام آمادگی موسسه کوثر برای تبدیل شدن به بانک

به گزارش ایبِنا به نقل از روابط عمومی موسسه اعتباری کوثر؛ عیسی رضایی در آئین تکریم و معارفه مدیریت شعب خراسان رضوی موسسه گفت: گرامی می‌داریم یاد بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی(ره) و یادگاران ایشان، شهدا، ایثارگران و به‌ویژه آتش نشان فداکار حادثه پلاسکو را و همه به خوبی می‌دانیم که پایداری این نظام و انقلاب به برکت خون پاک شهدا و مجاهدت ایثارگران است.


مدیرعامل موسسه اعتباری کوثر افزود: این موسسه در هجدهم بهمن ماه سال ۸۹ تأسیس شد و نامش مزین به نام قرآنی کوثر و حضرت فاطمه زهرا(س) است، نفس و وجود تمامی شیعیان به برکت وجود مبارک حضرت فاطمه زهرا(س) است.


نائب رئیس هیئت مدیره موسسه اعتباری کوثر با بیان اینکه در آستانه آغاز ششمین سال فعالیت این موسسه هستیم و در سطح کشور ۳۵۱ شعبه این موسسه در امر خدمت‌رسانی به مردم فعال است، اظهارداشت: راه‌اندازی یک مجموعه کار ساده‌ای نیست و به لطف امام رضا(ع) تاکنون در فعالیت‌های خود موفق عمل کرده‌ایم و با شتاب خوبی پیش رفته‌ایم و امیدواریم این خدمت رضایت‌بخش تداوم یابد.


رضایی تصریح کرد: تجهیز منابع هزینه‌های زیادی دارد و نباید به هرشکلی و به هرقیمتی در شهر، استان و کشور امام رضا(ع) خدمت کنیم، باید با وجود همه کم ‌وکاستی‌ها حرمت این نام مقدس حفظ شود.


وی تاکید کرد: تکریم مشتریان، اخلاق و شئونات اسلامی، بالابردن ضریب نفوذ مشتریان با دستگاه psp ، خدمت بی‌منت و مداومت در رعایت قوانین، مقررات و مطالبات را یک تکلیف می‌دانیم.


مدیر پژوهشی منتخب نظام بانکی کشور از آمادگی تبدیل شدن این موسسه به بانک خبر داد و گفت: در صورت موافقت بانک مرکزی آمادگی تبدیل شدن به بانکی بزرگ را داریم.


محمدعلی جهانشاهی سرپرست سابق شعب خراسان رضوی اظهارداشت: خدمت در موسسه‌ای که مزین به‌ نام مبارک حضرت فاطمه زهرا(س) است و آن هم در همجواری امام رضا(ع) افتخاری بزرگ بود.


وی افزود: خدمت در موسسه‌ای که مزین به‌ نام مبارک حضرت فاطمه زهرا(س) است و آن هم در همجواری امام رضا(ع) افتخاری بزرگ است. ۱۹ شعبه موسسه اعتباری کوثر در استان فعال است و ۹۷ درصد اهداف و برنامه‌های پیش‌بینی شده تحقق یافته است.


سرپرست سابق موسسه اعتباری کوثر خراسان رضوی درباره مهمترین اقدامات صورت گرفته در دوره مدیریتی خود، بیان کرد: استفاده از تجربه بازنشستگان بانکی، تجهیز شعب موسسه، افتتاح شعبه سبزوار در سال ۹۴ و خدمتگزاری به زائران پیاده امام رضا(ع) در ایام پایانی ماه صفر از جمله خدمات شاخص ارائه شده در دوره مدیریتی ۳ ساله‌ام بود.


محمدرحیم گلبداغی مدیر جدید موسسه اعتباری کوثر خراسان رضوی اظهارداشت: افتخار خدمت در شهر و استان امام رضا(ع) را دارم و باید بگویم که ما تنها نیازمند سپرده مردم نیستیم، بلکه ما نیازمند ارائه خدمت شایسته و صادقانه به آنها هستیم.


وی افزود: یکی از افتخارات ما خدمت به بازنشستگان است، گروهی که ۱۲ درصد جامعه هدف کشور و ۱۰ درصد جامعه هدف استان هستند.


سرپرست جدید موسسه اعتباری کوثر خراسان رضوی با بیان اینکه سیستم بانکداری الکترونیک در این موسسه جاری و فعال است، خاطرنشان کرد: انشاالله ارائه خدمات الکترونیکی با شتاب بیشتر تداوم پیدا می‌کند و نظارت‌های ویژه در این موسسه به طور مستمر انجام می شود. امیدواریم که خادم خوبی برای ساکنان خراسان رضوی باشم.


این گزارش می افزاید: نشست صمیمی عیسی رضایی مدیرعامل موسسه و کارکنان شعب استان خراسان رضوی با حضور احد علی بخشی مشاور مدیر عامل، عبداله فتاحی معاون بازاریابی و امور مشتریان، محمود همت آبادی معاون پشتیبانی و مهندسی و جعفر ربیعی مدیر حقوقی نیز در حاشیه این مراسم برگزار شد.

ارسال‌ نظر