به گزارش خبرنگار بین الملل ایبِنا و به نقل از عمون، شاخص قیمت جهانی مواد غذایی سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) در ماه مارس به دلیل افزایش قیمت روغنهای گیاهی، گوشت و محصولات لبنی از پایینترین سطح خود در ۳ سال گذشته افزایش یافت.
بر اساس تازهترین گزارش فائو، شاخص قیمت مواد غذایی جهان در ماه گذشته با افزایش ۱.۱ درصدی مواجه شدهاست.
این سازمان اعلام کرد: شاخص قیمت غذای فائو که تغییرات ماهانه قیمت جهانی مجموعهای از کالاهای کشاورزی دارای تجارتجهانی را ردیابی میکند، در ماه مارس بهطور متوسط ۱۱۸.۳ واحد بودهاست.
فائو اعلام کرد که شاخص قیمت غذای فائو در ماه مارس ۷.۷درصد نسبت به سالقبل کاهش یافت.
قیمت روغن نباتی با بیشترین نرخ در ماه مارس حدود ۸ درصد به صورت ماهانه افزایش یافت و شاخص محصولات لبنی برای ششمین ماه حدود ۲.۹ درصد افزایش یافت که ناشی از قیمت پنیر و کره بود. این در حالی است که شاخص گوشت ۱.۷ درصد افزایش یافته است که ناشی از افزایش قیمت مرغ و گوشت گاو است. شاخص قیمت غلات فائو در ماه مارس ۲.۶درصد و شاخص قند نیز ۵.۴ درصد کاهش یافته است.