رسانه‌های اسرائیلی: بحران و ناامیدی همچنان ادامه دارد

رسانه‌های اسرائیلی: بحران و ناامیدی همچنان ادامه دارد
مشکلات سفر‌های هوایی در «رژیم صهیونیستی» با وجود پایان جنگ در مرز‌های شمالی همچنان ادامه دارد.
کد خبر : ۱۷۰۱۰۳

به گزارش خبرنگار بین الملل ایبِنا و به نقل از المیادین، کانال اسرائیلی «کان» اعلام کرد به دنبال ادامه بحران در بخش مسافرت‌های هوایی از زمان وقوع جنگ و تعلیق پرواز‌های بسیاری از خطوط هوایی خارجی به «رژیم صهیونیستی» ناامیدی عمیق میان مسدولان صنعت هوانوردی جریان دارد.

اگرچه بیش از ۳ هفته از اعلام توافق آتش بس در شمال می‌گذرد، اما این کانال اسرائیلی اعلام کرد: به دلیل تعداد اندک شرکت‌های هواپیمایی خارجی که از سرگیری فعالیت‌های خود و برقراری مجدد پرواز‌ها به رژیم صهیونیستی خبر داده‌اند، مسئولان بخش هوانوردی رژیم اشغالی نگران هستند.

کانال کان افزود: برخی از طرف‌ها در بخش هوانوردی ترس شدید خود را از خطرناک‌تر شدن وضعیت کنونی با احتمال بدتر شدن مجدد وضعیت امنیتی به دلیل عملیات در یمن ابراز کرده‌اند.

این احزاب خاطرنشان کردند که چنین تنشی تا قبل از فرا رسیدن سال جدید بر کل بخش تاثیر می‌گذارد و بنابراین عرضه پیشنهادی برای فعال سازی خطوط هوایی و انجام پرواز‌ها کم و قیمت‌ها بسیار بالا خواهد بود. 

نویسنده: اصغر علی کرمی
ارسال‌ نظر
ویدئو ویژه
بیشتر