19 اسفند 1403 - 10:08

کشف ۲۴۰ هزار دستگاه ماینر غیر مجاز در ۳ سال گذشته

کشف ۲۴۰ هزار دستگاه ماینر غیر مجاز در ۳ سال گذشته
مدیرعامل شرکت توانیر گفت: در ۳ سال گذشته بیش از ۲۴۰ هزار دستگاه ماینر با همکاری پلیس امنیت اقتصادی کشف، شناسایی و جمع آوری شد.
کد خبر : ۱۷۲۴۵۴

به گزارش ایبنا، "مصطفی رجبی مشهدی" مدیرعامل شرکت توانیر گفت: در ۳ سال گذشته بیش از ۲۴۰ هزار دستگاه ماینر را توانستیم با همکاری پلیس امنیت اقتصادی کشف، شناسایی و جمع آوری کنیم به طوری که این میزان دستگاه ماینر معادل ۸۰۰ مگاوات مصرف برق داشته‌اند.

وی ادامه داد: ظرفیت نیروگاه بوشهر ۱۰۰۰ مگاوات و عدد بسیار بزرگی است و خوشبختانه تلاش شد ۱۰۰۰ مگاوات از مصرف برق عیر مجاز در کشور جلوگیری کنیم.

مدیرعامل شرکت توانیر افزود: متاسفانه در کشور هنوز به شکل غیر قانونی از شبکه برق استفاده می‌شود، امیدواریم بتوانیم با همکاری متقابل با پلیس امنیت اقتصادی کشفیات را بیشتر کنیم و ماینر‌های فعال را شناسایی و جمع آوری کنیم.

 

منبع: تسنیم

ارسال‌ نظر
ویدئو ویژه
بیشتر