This is a modal window.
حسن هانیزاده؛ کارشناس سیاست خارجی در گفتوگو با خبرنگار ایبِنا با اشاره به جوسازیها و شایعپراکنیهای رسانههای معاند در راستای بی ثبات نگاه داشتن بازارهای ایران در زمان ریزش نرخ ارز و طلا، اظهار کرد: طی دو- سه هفتهای که مذاکرات بین ایران و آمریکا با نتایج قابل قبولی ادامه دارد، شاهد جریان سازیهای شدیدی از سوی رسانههای معاند وابسته به رژیم صهیونیستی، منافقین و سلطنت طلبان برای جلوگیری از بازگشت آرامش و ثبات به بازارهای ایران بهویژه بازارهایی که همواره نوسانات آنها تحت تنشهای منطقهای وسیاسی بوده است، هستیم.
وی تصریح کرد: جریانات سیاسی و رسانههای معاند با حمله به سیاستها و اقدامات سازنده و تعامل مطلوب ایران که حافظ منافع ملی است تلاش میکنند ضمن اینکه بازارهای ایران را تحتالشعاع اطلاعرسانیها و تبلیغات غلط خود قرار دهند؛ هیات مذاکرهکننده ایرانی را نیز تخریب کنند تا بدین واسطه بتوانند با ایجاد آشفتگی روانی مذاکرات و کاهش نوسانات اقتصادی را به نوعی تخریب کنند.
این کارشناس سیاست خارجی معتقد است: دیدار اخیر وزیرامور راهبردی و رئیس موساد اسرائیل با ویتکاف در پاریس و تلاش برای تخریب روند مذاکرات را میتوان یک سلسله از تحرکات منطقهای و بین المللی برای جلوگیری از دست یابی ایران به یک توافق جامع با آمریکا عنوان کرد.
هانیزاده در این باره افزود: متاسفانه در داخل هم یک سلسله جریانهایی وجود دارند که در دام این جریان سازیها قرار گرفتهاند در حالی که انتظار میرود رسانههای داخلی فضای مناسبی برای هیات ایرانی ایجاد کنند تا به دور از جریان سازیها به مذاکرات ادامه دهند. باتوجه به اینکه دکتر عباس عراقچی تجربه بسیار گرانسنگی در مدیریت مذاکرات دارد این روند میتواند ثبات اقتصادی و کاهش نوسانات را به اقتصاد ایران و به نرخ ارز بازگرداند.
وی گفت: با توجه به اینکه یکی از دغدغههای اقتصاد ایران نرخ تورم است و بالا رفتن و بالا ماندن نرخ ارز به انتظارات تورمی و تورمهای بیشتر دامن میزند، معاندان نظام تلاش میکنند با تبلیغات دروغین مانع ثبات در بازار ارز ایران شوند.
این کارشناس سیاست خارجی در پایان تاکید کرد: برای اینکه دست دشمنان در برابر ملت ایران خالی بماند معتقدم رسانهها در راستای آگاهی دهی به مردم باید هوشمندانه عمل کنند، یعنی ضمن عدم همراهی در انتشار اخبار با رسانههای معاند، با گشایش فضای تعامل ملی و اطمینان دهی به بازار و فعالان اقتصادی ضمن کمک به هیات مذاکرهکننده برای بهبود بخشی به روند مذاکرات، به مردم اطمینان دهند که بخشی از انتظارات تورمی که ازناحیه تنشهای سیاسی ایجاد شده بود در صورت توافق و کاهش نرخ ارز از بین میرود.
This is a modal window.