عباس پاپیزاده، عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار ایبنا با اشاره به بررسی اخیر نمایندگان مجلس و اصلاح ایرادهای شورای نگهبان درباره طرح مالیات بر سوداگری و سفتهبازی، اظهار کرد: مصوبه مربوط به مالیات بر عایدی سرمایه به دنبال جلوگیری از ایجاد تورم کاذب در اقتصاد کشور است.
وی ادامه داد: این طرح به دنبال آن است تا از ایجاد سونامی نقدینگی در بازارهای غیرمولد همچون بازار طلا، ارز، مسکن و خودرو جلوگیری کند تا نوسانات احتمالی نیز به حداقل ممکن برسد.
پاپیزاده تاکید کرد: همچنین مالیات بر عایدی سرمایه به دنبال آن است تا با ایجاد جذابیت در بازارهای مولد، زمینه را برای هدایت نقدینگی به سمت تولید و سرمایهگذاری در این بخش و رونق در تولید کشور فراهم کند.
عضو هیات رئیسه مجلس گفت: ما ناترازی و عدم تعادلی در اقتصاد کشور از جمله در حوزه مسکن و بازار طلا و ارز داریم که باید برطرف شود و اخذ مالیات از سوداگری یکی از مهمترین اقدامات خواهد بود.
وی در پایان گفت: این مصوبه در حال حاضر مراحل جمع بندی نهایی خود را در کمیسیون اقتصادی طی میکند و به زودی برای بررسی به صحن مجلس ارائه خواهد شد.