23 ارديبهشت 1404 - 18:40

موج اخراج کارکنان در بریتانیا؛ سقوط اعتماد کارفرمایان رکورد زد

موج اخراج کارکنان در بریتانیا؛ سقوط اعتماد کارفرمایان رکورد زد
به دنبال فشار ناشی از تعرفه‌ها و هزینه‌های استخدام، شرکت‌های بریتانیایی در ماه آوریل موجی از اخراج کارکنان را آغاز کرده‌اند.
کد خبر : ۱۷۴۱۸۴

به گزارش خبرنگار بین‌الملل ایبنا وبه نقل از گاردین، کارفرمایان بریتانیایی در ماه آوریل با سرعتی بیشتر از ماه قبل اقدام به اخراج کارکنان کردند؛ روندی که نتیجه‌ی ترکیب افزایش هزینه‌های استخدام و شوک ناشی از جنگ تعرفه‌ای دونالد ترامپ است و باعث سقوط شدید سطح اعتماد در اتاق‌های هیئت‌مدیره شده است.

انجمن منابع انسانی بریتانیا (CIPD) اعلام کرد که سطح اعتماد کارفرمایان به پایین‌ترین حد تاریخی سقوط کرده و این امر به اخراج نیرو‌ها و توقف گسترده در روند جذب نیروی جدید انجامیده است.

افزایش سهم کارفرمایان در پرداخت بیمه ملی (NICs) و رشد دستمزد ملی (National Living Wage) که هر دو در ماه آوریل اجرایی شدند، به همراه بلاتکلیفی ناشی از تعرفه‌های وارداتی رئیس‌جمهور آمریکا، از جمله عواملی هستند که به‌گفته‌ی کارفرمایان، چشم‌انداز‌های مثبت ابتدای سال را به پایان رسانده‌اند.

بررسی جداگانه‌ای از شرکت‌های کوچک و متوسط که توسط شرکت مشاوره تجاری BDO انجام شده نیز تصویر مشابهی ارائه داده است.

شرکت مشاوره تجاری BDO اعلام کرد که کاهش تولید در صنایع تولیدی و خدماتی در آوریل، فشار وارد بر کسب‌وکار‌ها را نشان می‌دهد، به‌طوری که سطح اعتماد اکنون در پایین‌ترین حد چهار سال گذشته قرار دارد و با دوره قرنطینه‌های سراسری قابل‌مقایسه است.

ریچل ریوز، وزیر دارایی بریتانیا، امیدوار است این نظرسنجی‌ها ـ که پیش از کاهش نرخ بهره توسط بانک انگلستان و امضای توافقات تجاری با آمریکا و هند انجام شده‌اند ـ حاکی از بازگشت اعتماد به اقتصاد در تابستان باشند.

با این حال، CIPD هشدار داده که نمی‌توان بهبود شرایط را قطعی دانست؛ چرا که قانون جدید حقوق شغلی دولت که هزینه‌های اضافی بر دوش کارفرمایان می‌گذارد، لایه‌ای دیگر از عدم‌قطعیت به چشم‌انداز دشوار اقتصادی اضافه می‌کند.

آخرین گزارش چشم‌انداز بازار کار CIPD که بر پایه نظرسنجی از ۲۰۰۰ کارفرما تهیه شده، نشان می‌دهد که میزان شرکت‌هایی که انتظار دارند نیروی خود را افزایش دهند، به‌ویژه در شرکت‌های بزرگ خصوصی و بخش خرده‌فروشی، به‌شدت کاهش یافته است.

شاخص استخدام از +۱۳ در سه‌ماهه گذشته به +۸ در سه‌ماهه اخیر سقوط کرده است. بیشترین کاهش در بخش دولتی رخ داده که از +۳ به منفی ۴ رسیده است. در بخش خصوصی، شرکت‌های خرده‌فروشی بیشترین آسیب را دیده‌اند.

نظرسنجی دیگری که توسط شرکت حسابرسی KPMG و کنفدراسیون استخدام و کاریابی (که نماینده آژانس‌های کاریابی است) انجام شده، نشان می‌دهد که تقاضا برای نیرو در آوریل کاهش یافته و با افتی مستمر طی ۱۸ ماه گذشته همراه بوده است.

بانک انگلستان هفته گذشته نرخ بهره را یک‌چهارم واحد کاهش داد و به ۴.۲۵ درصد رساند. بسیاری از کارفرمایان اعلام کرده‌اند که به‌جای کاهش سطح استخدام، تلاش خواهند کرد افزایش هزینه‌ها را از طریق کاهش رشد دستمزد و افزایش قیمت‌ها جبران کنند.

نویسنده: حمیدرضا ذوالقدریها
ارسال‌ نظر
ویدئو ویژه
بیشتر
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration 0:00
Loaded: 0%
0:00
Progress: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
 
1x