
مسعود خوانساری در گفت و گو با خبرنگار ایبِنا، درباره برخی پیش بینی ها از دو رقمی شدن نرخ تورم با توجه به افزایش نقدینگی و بالا رفتن تورم نقطه به نقطه، گفت: اقدام خوب دولت در سال 1395 آن بود که موفق شد نرخ تورم را به کمتر از 10 درصد کاهش دهد.
وی با اشاره به پیش بینی های منتشر شده درباره افزایش نرخ تورم به بالای 10 درصد، تصریح کرد:به هر میزان که دولت بتواند از نوسانات نرخ تورم بکاهد به همان میزان شاهد کمترین افزایش نرخ تورم خواهیم بود و این امر به نفع اقتصاد جامعه و کشور خواهد بود.
رئیس اتاق بازرگانی تهران درباره میزان رشد اقتصادی کشور در سال 1396 اظهار داشت: با توجه به اینکه تولید نفت ایران به سقف خود رسیده، قطعا سال آینده شاهد رشد اقتصادی مشابه سال جاری نخواهیم بود.
خوانساری توضیح داد پیش بینی های قیمت نفت برای سال آینده نیز در حدود قیمت 1395 است و به همین دلیل پیش بینی می شود رشد اقتصادی کشور به اندازه سال گذشته نخواهد بود.