31 شهريور 1404 - 14:27
معاون وزیر ارتباطات خبر داد:

پرداخت ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای جبران خسارت کسب وکار‌های دیجیتال

پرداخت ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای جبران خسارت کسب وکار‌های دیجیتال
تا امروز حدود ۱۵۰۰ میلیارد تومان به کسب‌وکار‌های دیجیتال خسارت دیده در ایام جنگ دوازده روزه یا پرداخت شده یا در حال پرداخت است.
کد خبر : ۱۷۷۸۹۵

به گزارش ایبنا، میثم عابدی، معاون وزیر ارتباطات درباره جبران خسارت‌های کسب و کار‌های دیجیتال در ایام جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی و تصمیمات اتخاذ شده برای جبران این خسارات افزود: کسب و کار‌های دیجیتال در آن ایام خسارت‌های مختلفی را متحمل شدند که ابتدای امر، این خسارت‌ها و نوع آن برای ما مشخص نبود، یعنی هر کسب‌وکاری یک نوعی از خسارت را متحمل شد.

وی ادامه داد: بعضی از کسب‌وکار‌ها آسیب فیزیکی دیدند، بعضی‌ها با توجه به مهاجرتی که به نوعی مردم از مراکز استان‌ها به استان‌های دیگر داشتند، مشکل کاهش فروش پیدا کردند و برخی نیز به دلایل زیرساختی با مشکل رو‌به‌رو شدند.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطر نشان کرد: یکی از مشکلات کسب و کار‌های دیجیتال در ایام جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، مشکل محدود شدن پهنای باند بود که در زمینه عرضه کالا و خدمات به مردم اثر گذاشت.

انتشار فراخوان در سامانه غزال

عابدی با بیان اینکه آسیب‌ها به کسب وکار‌های دیجیتال بسیار متنوع بوده است، تصریح کرد: ما فراخوانی را در سامانه غزال صندوق نوآوری و شکوفایی و وزارت ارتباطات، با تأمین منابعی که به طور مشترک اتفاق افتاد، برای کسب‌وکار‌ها داشتیم. چون صندوق نوآوری و شکوفایی تأمین مالی به نوعی شرکت‌های دانش‌بنیان و حالا شرکت‌های فناور محسوب می‌شود و مرجع اصلی تأمین مالی زیست‌بوم استارتاپی است.

وی با اشاره به فراخوان مشترک این وزارتخانه و صندوق نوآوری و شکوفایی در سامانه غزال، که سامانه شناخته‌شده‌ای در زیست‌بوم است، اظهار داشت: در این فراخوان، کسب‌وکار‌ها آسیب‌های خود را اعلام کردند، که ما بر اساس این اعلامی که کسب‌وکار‌ها انجام می‌دهند، در جریان نوع آسیب‌هایی که بین کسب‌وکار‌ها دیدند، قرار گرفتیم.

معاون وزیر ارتباطات خاطرنشان کرد: این منابع مشترک آنجا کارسازی شد. بانک عاملی را صندوق نوآوری به این منابع اضافه کرد و تقریباً تا امروز، حدود ۱۵۰۰ میلیارد تومان فقط از همین محل، به کسب‌وکار‌ها یا پرداخت شده، یا در حال پرداخت است.

وی یادآور شد: با توجه به اینکه صندوق نوآوری و شکوفایی خود می‌تواند ضمانت‌گذاری کسب‌وکار‌ها را داشته باشد، ضمانت از طریق این صندوق به نوعی تأمین شده است؛ این کار بخاطر این است که بانک عامل آن مشکلات پرداخت تسهیلات را نداشته باشد و سرعت کار بیشتر بشود.

عابدی ادامه داد: در این راستا طرح‌های اقتصادی که باید کسب‌وکار ارائه می‌کردند، از عهده بانک عامل برداشته شد و خود صندوق به نوعی بررسی‌ها را در آن کارگروه مشترکی که با وزارت ارتباطات داشت، انجام داد.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد: طرحی‌هایی که در کارگروه مشترک تأیید شد، به‌عنوان طرح مورد پذیرش بانک عامل قرار گرفت و به سرعت پرداخت تسهیلات به کسب وکار‌ها توسعه پیدا کرد.

 

منبع: ایرنا

در موسسه مطبوعاتی بازار پول و ارز تهیه شد؛

مستند «سرمایه‌گریز»