سقوط دلار در آستانه تصمیم جدید فدرال رزرو

سقوط دلار در آستانه تصمیم جدید فدرال رزرو
دلار در آستانه جلسات بانک مرکزی آمریکا درباره نرخ بهره سقوط کرد.
کد خبر : ۱۷۸۹۵۴

به گزارش خبرنگار بین الملل ایبِنا و به نقل از عمون، دلار در آستانه جلسات بانک مرکزی آمریکا که انتظار می‌رود منجر به کاهش نرخ بهره شود، سقوط کرد.

به گزارش بلومبرگ نیوز، شاخص دلار که عملکرد ارز ایالات متحده را در برابر ۶ ارز دیگر اندازه‌گیری می‌کند، با ۰.۱۹ درصد کاهش به ۹۸.۵۸ رسید.

ین پیش از جلسه این هفته بانک ژاپن، که انتظار می‌رود نرخ بهره بدون تغییر باقی بماند، بیش از ۰.۶ درصد افزایش یافت و به ۱۵۱.۸۵۵ در هر دلار رسید.

یورو به بالاترین حد خود در یک هفته گذشته یعنی ۱.۱۶۶۸ دلار رسید، در حالی که پوند استرلینگ آخرین بار با ۰.۲۵ درصد افزایش در روز با ۱.۳۳۶۸ دلار معامله شد.

دلار استرالیا با ۰.۱۱ درصد افزایش به ۰.۶۵۶۳ دلار آمریکا رسید که بالاترین سطح آن در دو هفته گذشته است. دلار نیوزیلند به ۰.۵۷۸۲ دلار آمریکا افزایش یافت.

انتظار می‌رود دلار آمریکا منجر به کاهش نرخ بهره در ایالات متحده شود. به گزارش بلومبرگ نیوز، شاخص دلار که عملکرد ارز آمریکا را در برابر شش ارز دیگر اندازه‌گیری می‌کند، با ۰.۱۹ درصد کاهش به ۹۸.۵۸ رسید.

پیش از جلسه بانک ژاپن در این هفته، که انتظار می‌رود نرخ بهره بدون تغییر باقی بماند، ین بیش از ۰.۶ درصد افزایش یافت و به ۱۵۱.۸۵۵ دلار در هر دلار رسید.

یورو به بالاترین حد خود در یک هفته گذشته یعنی ۱.۱۶۶۸ دلار رسید، در حالی که پوند انگلیس آخرین بار با ۰.۲۵ درصد افزایش در روز با ۱.۳۳۶۸ دلار معامله شد.

دلار استرالیا با ۰.۱۱ درصد افزایش به ۰.۶۵۶۳ دلار آمریکا رسید که بالاترین سطح آن در دو هفته گذشته است. دلار نیوزیلند نیز به ۰.۵۷۸۲ دلار آمریکا صعود کرد.

نویسنده: اصغر علی کرمی