
به گزارش ایبِنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بانک صنعت و معدن طرح های یاد شده شامل فولاد روهینا جنوب در دزفول خوزستان، فولاد مادکوش هرمزگان، ذوب آهن پاسارگاد فارس، ذوب آهن ازنا لرستان، فولاد میانه آذربایجان شرقی، فولاد سپیددشت چهار محال و بختیاری، فولاد قائنات خراسان جنوبی، فولاد سبزوار خراسان رضوی، فولاد شادگان خوزستان، فولاد نیریز فارس و فولاد بافت کرمان می گردد که با آغاز به کار آنها تحول بزرگی در عرصه تولید و اشتغال کشور ایجاد خواهد شد.
بنا به این گزارش شرکت فولاد و آهن ارفع در اردکان یزد با 194 میلیون یورو تسهیلات بانک صنعت و معدن در استان یزد به بهره برداری رسیده و 817 شغل مستقیم ایجاد کرده است.
تصویب 153 میلیون یورو تسهیلات برای احداث فولاد مکران در چابهار سیستان و بلوچستان با 500 نفر اشتغالزایی مستقیم مجموع تسهیلات تخصیصی بانک صنعت و معدن را برای افزایش ظرفیت فولاد در کشور، به 3 میلیارد یورو و مجموع اشتغال حاصل از آن را به 8 هزار و 650 نفر می رساند.
گفتنی است، 50 درصد از ظرفیت تولید فعلی فولاد کشور که بالغ بر 17 میلیون تن است، در دوران دولت تدبیر و امید توسط بانک صنعت و معدن به عنوان بانک توسعه ای و تخصصی بخش صنعت و معدن کشورمان تامین مالی ارزی شده و بدینوسیله طی سه سال آینده تولید فولاد کشور از رقم 25 میلیون تن در سال عبور خواهد کرد و سهم ایران را از تولید جهانی فولاد از یک درصد به 1.5 درصد افزایش خواهد دادکه منجر به ارتقاء جایگاه ایران از رتبه 14 به 11 خواهد شد.
یادآور می شود که منابع ارزی تخصیص یافته، از محل منابع صندوق توسعه ملی و خط اعتباری چین تامین شده است.