02 خرداد 1396 - 10:33

انهدام ۹ میلیارد ریال کالای قاچاق در ۵ استان

سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی 9 میلیارد و 381 میلیون ریال کالاهای قاچاق فاقد استاندارد و مجوزهای مصرف به وزن 83 تن در استان‌های هرمزگان، خراسان رضوی، گیلان، خراسان جنوبی و کردستان امحاء شد.
کد خبر : ۴۹۳۶۷
انهدام ۹ میلیارد ریال کالای قاچاق در ۵ استان

به گزارش ایبِنا، طبق گزارش های ارسالی کالاهای امحاء شده عموماً لوازم آرایشی و بهداشتی، مواد غذایی، انواع نوشیدنی، دارو، البسه و انواع میوه بوده که در جهت حمایت از تولیدات داخل کشور، حفظ و ارتقاء سلامت جامعه و اجرای صحیح آیین نامه مواد 55 و 56 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز معدوم شده است.


شایان ذکر است، سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی در بخشی از وظایف حاکمیتی که بر عهده دارد، اموالی را که به انحاء مختلف به تملک دولت می رسد را تعیین تکلیف می نماید و آن دسته از کالاهایی را که صلاحیت عرضه در بازارهای مصرف را نداشته باشند با حضور نمایندگان سازمان های ذیصلاح انهدام می‌نماید.

ارسال‌ نظر