پذیرش درخواست کرمان خودرو در فرابورس بررسی می‌شود

معاون پذیرش‌ و ناشران فرابورس ایران گفت:‌ درخواست پذیرش کرمان‌خودرو به فرابورس اعلام شده که در هیات پذیرش فرابورس بررسی می‌شود و درصورت پذیرش، پس از ثبت افزایش سرمایه، گشایش نماد آن صورت می‌گیرد.
کد خبر : ۷۵۵۹۸
فرابورس ایران - کراپ‌شده

به گزارش ایبِنا؛ معاون پذیرش‌ و ناشران فرابورس ایران، درباره پذیره‌نویسی سهام جدید شرکت گروه اقتصادی کرمان خودرو در فرابورس ایران، گفت:‌ درخواست پذیرش شرکت کرمان‌خودرو به فرابورس اعلام شده که در هیات پذیرش فرابورس بررسی می‌شود و درصورت پذیرش، پس از ثبت افزایش سرمایه، گشایش نماد آن صورت می‌گیرد.


مهران امیرزاده مدیر عامل گروه اقتصادی کرمان خودرو نیز تصریح کرد:‌ این شرکت در سال ۹۵ میزان ۴۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان سود داشته و همچنین توانسته ۱۰ درصد از سهام شرکت مدیران خودرو را خریداری کند.


گفتنی است؛ ۹۷۹ میلیون و ۴۰۰ هزار سهم از سهام کرمان خودرو در بازار سوم فرابورس پذیره‌نویسی می‌شود. پیش‌بینی سود هر سهم کرمان خودرو برای سال ۹۶ رقم ۱۴۰ ریال است.


در موسسه مطبوعاتی بازار پول و ارز تهیه شد؛

مستند «سرمایه‌گریز»