21 آذر 1396 - 09:29
رییس پژوهشکده پولی و بانکی خبر داد؛

ارتقای هم‌افزایی‌های علمی در شبکه بانکی

رییس پژوهشکده پولی و بانکی گفت: افزایش تعاملات پژوهشکده پولی و بانکی با شبکه بانکی در سال‌های اخیر گواهی بر عزم راسخ این مجموعه برای حل مشکلات پژوهشی و ارتقای هم‌افزایی‌های علمی در شبکه بانکی است.
کد خبر : ۷۸۸۹۰

به گزارش خبرنگار ایبِنا، علی دیواندری در مراسم بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری که صبح امروز با حضور رییس کل و اعضای هیئت عامل بانک مرکزی و مدیران عامل بانک‌ها برگزار شد، اظهار داشت: امروزه بر کسی پوشیده نیست که تولید ثروت و بهبود وضع زندگی و رفاه عمومی، مرهون مطالعه و پژوهش نخبگان، دانشمندان، محققان و فناوران دانشگاه‌ها، پژوهشکده‌ها و مراکز تحقیقاتی است و بدون استثنا در تمام کشورهای دنیا، ترویج فرهنگ و ارتقای شأن و جایگاه پژوهش و فناوری و فعالان این حوزه به یکی از مهم‌ترین اهداف سیاست‌گذاری در حوزه علم و فناوری تبدیل شده است. 
وی با بیان اینکه کشورهای دنیا می‌کوشند تا با فراهم کردن ساختارهای انگیزشی مناسب و نیز ترغیب پژوهشگران و فناوران کشور به تولید بیشتر علم و فناوری، رشد پایدار رفاه اجتماعی را برای جامعه تضمین کنند، افزود: در این راه بسترسازی برای تجاری‌سازی یافته‌های پژوهشی و فناوری‌های توسعه‌یافته در مراکز پژوهشی یکی از مهم‌ترین اولویت‌های سیاست‌گذاران به شمار می‌رود. علاوه بر این استقرار ارتباط وثیق میان پژوهشگران و فناوران و خریداران دستاوردها و تکمیل حلقه‌های مفقود ارتباط موثر دانشگاه و جامعه یکی دیگر از محورهای غیرقابل چشم‌پوشی در این حوزه به شمار می‌رود.
رییس پژوهشکده پولی و بانکی تصریح کرد: هفته پژوهش و فناوری، در حقیقت نمادی از اهمیت این حوزه در ساختار تصمیم‌گیری ایران به شمار می‌رود و فرصت مغتنمی برای توجه و تمرکز بر ابعاد مختلف امر پژوهش و فناوری در کشور فراهم می‌آورد تا همه ذینفعان ضمن اطلاع از روندها و وضعیت موجود در کشور، برای آینده برنامه‌ریزی کرده و اقدامات بهتر و مهم‌تری را در دستور کار خود قرار دهند.
وی ادامه داد: انتشار عملکرد مطالعاتی و تحقیقاتی دانشگاه‌ها، مؤسسات پژوهشی و دستگاه‌های اجرایی، تشویق و تقدیر از پژوهشگران، فناوران و پژوهشیاران و نیز ارزیابی فعالیت‌های پژوهشی و فناوری یکساله دانشگاه‌ها، مؤسسات پژوهشی، مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری و دستگاه‌های اجرایی از جمله فعالیت‌های این هفته به شمار می‌رود که با هدف افزایش حساسیت و توجه مدیران به فعالیت‌های پژوهشی و فناوری، شناخت چالش‌های پیش‌رو، آگاهی از روش‌های ارتقا هم‌افزایی میان تلاش‌های پژوهشگرانه و نیز تقویت روحیه و فرهنگ پژوهش‌محوری در دستور کار دانشگاه‌ها، پژوهشکده‌ها و مراکز تحقیقاتی قرار می‌گیرد.
دیواندری خاطرنشان کرد: هفتمین مراسم بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری فرصت مغتنمی است تا با مرور عملکردها در سال‌های گذشته و تقدیر از آثار برتر و پژوهشگران برگزیده حوزه پول و بانک، تعهد دیرین نظام بانکی بر اجرایی کردن اقتصاد دانش‌بینان در ایران اسلامی، مورد تاکید مجدد قرار بگیرد و با شناخت ضعف‌ها و چالش‌های پیش‌رو، رویکردهای آتی برای فائق آمدن بر این مشکلات مرور شود.
وی تصریح کرد: پژوهشکده پولی و بانکی به عنوان بازوی پژوهشی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران یکی از نهادهایی است که تلاش می‌کند با تکیه بر ظرفیت‌های نیروهای انسانی مستعد و کارآمد خود، نقشی بسزا در ارائه پژوهش‌های موثر و روزآمد در نظام بانکی کشور داشته باشد و ارتقای سیاست‌گذاری‌ها در حوزه پول و بانک را دنبال کند.
رییس پژوهشکده پولی و بانکی افزود: در این بین توجه به فراهم آوردن پژوهش‌های کیفی ناظر بر نیازمندی‌های تحقیقاتی بانک مرکزی ‐به عنوان سیاست‌گذار پولی و ناظر بانکی‐ یکی از محوری‌ترین وظایف این مجموعه به شمار می‌رود و خوشبختانه در سال‌های اخیر با حمایت‌های راهگشای رئیس کل محترم بانک مرکزی جناب آقای دکتر سیف و نیز قائم مقام محترم بانک مرکزی جناب آقای دکتر کمیجانی فصل جدیدی در نقش‌آفرینی پژوهشکده در حوزه پولی و بانکی آغاز شده است.
دیواندری ادامه داد: پژوهشکده پولی و بانکی همچنین توجه به نیازهای تحقیقاتی و آموزشی شبکه بانکی و نیز تلاش برای تطابق عملیات بانکی ایران با روزآمد‌ترین روش‌های بین‌المللی را یکی دیگر از رسالت‌های خود قلمداد می‌کند. افزایش تعاملات آموزشی و پژوهشی پژوهشکده پولی و بانکی با شبکه بانکی در سال‌های اخیر گواهی بر عزم راسخ این مجموعه برای حل مشکلات پژوهشی و ارتقای هم‌افزایی‌های علمی در شبکه بانکی است.


ارسال‌ نظر
فیلم و پخش زنده
بیشتر