به گزارش ایبِنا، هادی سیاری معتقد است اگر مدیران بخواهند متعهد به بهره وری باشند لازم است تا دانش و آگاهی خود را نسبت به موضوع افزایش دهند زیرا حدود و ثغور این یادگیری و دانش اندوزی تنها به تکنیک های یادگرفته شده از محیط آکادمیک محدود نمی شود، بلکه باید به فلسفه این دانش و آگاهی نیز دست یافت.
وی در همین رابطه اظهارداشت: شرکت در دوره های مهارت آموزی که برای هر مدیری بسیار کارآمد تلقی می شود، مورد توجه تعداد زیادی از مدیران پایتخت قرارگرفته است و افزایش مهارت مدیران مجموعه، موفقیت های روزافزونی را برای شرکت ها و سازمان های مستقر در پایتخت رقم زده است که متاسفانه این آمار در شهرستان ها بسیار ناچیز است.
این مقام مسوول در مدرسه عالی کسب و کار ماهان علت این موضوع را عدم رغبت مدیران شهرستانی به آموزش های ضمن کارعنوان کرد و گفت: این افرد معتقدند نباید برای دوره های مهارت آموزی DBA و MBA هزینه کرد این در حالی است که هر مدیری نیاز به مهارت آموزی دوره های پیشرفته مدیریت کسب و کار دارد، مهارتی به روز که بتوان به واسطه آن تحلیل درستی از بازار و موفقیت در آن با در نظر گرفتن شرایط فعلی اقتصاد کشور ارائه نمود.
وی با بیان اینکه دوره های ارتقاء دانش مدیران توسط مراکز خصوصی و دولتی مختلفی برگزار می شود که با استقبال مدیران تهرانی و تمایل اندک مدیران دیگر استان ها روبرو است، افزود: جایگزینی نگرش بهره وری با نگرش روزمره مدیران نسبت به موضوعات سازمانی اعم از تولید، خرید، فروش، اداری، ضروری به نظر می رسد چون بینش بهره وری به مدیران این فرصت را می دهد تا مشکلات و مسائل خود را به درستی درک کرده و راه حل های مناسبی برای رفع آنها بیابند و همچنین مدیران دانش آموخته دوره های مهارت آموزی، نگرش بهره وری را عملیاتی می کنند.
به گفته سیاری، ارتقای مهارت های فردی و شغلی می تواند ما را برای رسیدن به موفقیت در کسب و کار یاری کند و برای بسیاری از افرادی که از کار خود راضی نیستند و می خواهند زمینه های کاری متنوع تر و بیشتری را پیش رو داشته باشند، این دوره های مهارت آموزی یک فرصت طلایی است.
رییس انجمن کسب و کار ایران با اشاره به اینکه مدیران با گذراندن دوره های مهارت آموزی در مدیریت کسب و کار خود موفق تر از قبل ظاهر می شوند، خاطرنشان کرد:یکی از تصورات غلط میان نیروهای ماهر فنی این است که یک مهندس خوب می تواند یک شرکت مهندسی را هم به خوبی مدیریت کنید که این نگاه غلط باعث می شود بسیاری از کسب و کارهای جدید علی رغم برخوردار بودن از نوآوری و فناوری جدید و ابعاد فنی قوی در بازار شکست بخورند.
وی ادامه داد: اوضاع ناپایدار و رقابتی بازار کسب و کار در سالهای اخیر نشان می دهد داشتن یک دید مدیریتی جامع برای همه صاحبان کسب و کارها لازم است و دوره های مهارت آموزی به واسطه مطالعه های موردی متنوع، کسب مهارت هایی از جمله برنامه ریزی استراتژیک، رهبری و مدیریت سازمان، شناخت و برنامه ریزی بازار و … برداشت جامع تری نسبت به یک کسب و کار را به مدیران می دهد.
سیاری به انجام تحقیقات متنوعی برای شناسایی عوامل موثّر بر موفقیت مدیران در تهران و دیگر استا نها، اشاره کرد و گفت: در بسیاری از این تحقیقات، معیارها و شاخصهایی نیز برای سنجش میزان موفقیت مدیران ارائه شده است و تأثیر پنج عامل «ثبات مدیریت»، « مهارت در مدیریت»، «استقلال سازمانی مدیر»، «ارتباط تخصص مدیر با اهداف سازمان»، «استفاده از دانش فردی در امور »، به طور جداگانه مورد تأیید قرار گرفته است. ، این مؤلفهها، نه به عنوان معیارها و شاخص های سنجش میزان موفقیت مدیران، بلکه به منزله عوامل مؤثر بر موفقیت هر استانی به شمارمی رود.
وی با اعلام اینکه در چندین سال اخیر، مدرسه عالی کسب و کار ماهان بیشترین حضور در برگزاری دوره های مهارت آموزی مدیران با اساتید برجسته و باتجربه را در استانهای مختلف داشته، تاکید کرد: این رویه به صورت گسترده تر، با پوشش دهی شهرها و استان های بیشتری و با بهره گیری از اساتید برجسته بین المللی و داخلی ادامه خواهد داشت.
متقاضیان برای آگاهی از دوره ها و نیز اقدامات آتی مدرسه عالی کسب و کار ماهان در راستای شرکت در دوره های Dba و Mba در استان ها، می توانند به سایت mahanbs.com مراجعه کنند.