ترامپ: نرخ بهره قطعا کاهش می‌یابد

ترامپ: نرخ بهره قطعا کاهش می‌یابد
ترامپ دیروز چهارشنبه گفت: شکی نیست که فدرال رزرو نرخ بهره را کاهش خواهد داد.
کد خبر : ۱۸۱۳۵۰

به گزارش خبرنگار بین الملل ایبِنا و به نقل از الجزیره،  ترامپ با تاکید بر کاهش قطعی نرخ بهره توضیح داد: انتخاب کوین وارش به عنوان رئیس فدرال رزرو و انتصاب بعدی او، ناشی از درک وارش از این موضوع بوده است که ترامپ خواهان نرخ بهره پایین‌تر است.

موضع جروم پاول

 جروم پاول، رئیس فدرال رزرو، ماه گذشته با انتشار ویدئویی کوتاه در مورد تحقیقاتی که توسط وزارت دادگستری ایالات متحده علیه او انجام می‌شود، توجه زیادی را در رسانه‌های اجتماعی به خود جلب کرد.

در این ویدئو، پاول اظهار داشت: وزارت دادگستری با احضاریه‌های هیئت منصفه عالی، فدرال رزرو را تهدید به اتهامات جنایی مرتبط با شهادت من در برابر کمیته بانکداری سنا در ژوئن گذشته کرده است. این شهادت تا حدودی مربوط به یک پروژه چند ساله برای بازسازی ساختمان‌های اداری تاریخی فدرال رزرو بود.

وی افزود: این تهدید جدید هیچ ارتباطی با شهادت من در ژوئن گذشته و بازسازی ساختمان‌های فدرال رزرو نداشته  ضمن اینکه هیچ ارتباطی با نقش نظارتی کنگره ندارد. فدرال رزرو، از طریق شهادت و سایر افشاگری‌های عمومی، تمام تلاش خود را کرده است تا کنگره را در جریان پروژه نوسازی قرار دهد. بنابراین اینها فقط بهانه هستند.

وی در پایان گفت: در هر مورد، من وظایف خود را بدون ترس یا طرفداری سیاسی انجام دادم و صرفاً بر وظیفه خود یعنی ثبات قیمت‌ها و حداکثر اشتغال متمرکز بودم. او افزود: خدمت به مردم گاهی مستلزم ایستادگی در برابر تهدیدهاست و من به انجام وظایفی که سنا مرا به آنها تایید کرده است، با صداقت و تعهد به خدمت به مردم آمریکا ادامه خواهم داد.

اختلاف ترامپ و پاول

فعالان رسانه‌های اجتماعی تحقیقات وزارت دادگستری در مورد پاول را به عنوان فشاری که ترامپ بر او وارد کرده است، ناشی از اختلاف نظر آنها در مورد کاهش نرخ بهره می‌دانند. این در حالی است که فدرال رزرو استقلال خود را در انجام نقش خود در حفظ ثبات قیمت‌ها و حمایت از رشد اقتصادی حفظ کرده است.

ترامپ بار‌ها از پاول به دلیل امتناع از کاهش نرخ بهره با سرعت دلخواهش انتقاد کرده و او را «لجباز» و «همیشه در کاهش نرخ‌ها دیر» توصیف کرده است.

ترامپ معتقد است که کاهش نرخ بهره، بار پرداخت بدهی عظیم دولتی را کاهش داده و هزینه‌های وام مسکن را برای میلیون‌ها آمریکایی کاهش می‌دهد.

نویسنده: اصغر علی کرمی
ارسال‌ نظر
در موسسه مطبوعاتی بازار پول و ارز تهیه شد؛

مستند «سرمایه‌گریز»