
به گزارش روز شنبه شبکه خبری اقتصاد و بانک ایران (ایبِنا)، ششمین گردهمایی مدیران مناطق و روسای شعب بانک حکمت، با حضور مدیرعامل، معاونان، مدیران ستاد و مناطق و روسای شعب کل کشور در تهران برگزار شد.
بر اساس این گزارش، مدیرعامل بانک حکمت ایرانیان در این گردهمایی با اشاره به تقویت نقاط قوت و برطرف ساختن نقاط ضعف بانک خاطرنشان کرد: نیروی انسانی و آموزش اصولی و هدفمند در بانک حکمت جایگاه بسیار مهمی دارد چرا که نیروی کارآمد و متخصص می تواند بانک را یک گام به جلو ببرد، در این بین آموزش تکنیکی کارکنان و پرورش رفتار و روحیه مثبت آنان بسیار کلیدی است.
عسکرزاده با تاکید بر اهمیت تقویت زیرساخت های نرم افزاری و سخت افزاری در بانک افزود: شیوه بانکداری مرسوم در کشور ما یعنی همان بانکداری سنتی، دیگر باید به تاریخ بپیوندد و هر که در این مسیر سریع تر از دیگران به سمت شیوه های مدرن حرکت کند و از شیوه های منسوخ در امر بانکداری فاصله بگیرد، پیروز میدان خواهد بود.
وی با تاکید بر این مهم که در جامعه امروز باید تمامی خدمات بانکی را بر روی گوشی تلفن همراه به مشتریان ارائه نمود افزود: امروز دیگر نمی توان هم بر گسترش بانکداری الکترونیکی پافشاری کرد و هم بر توسعه فیزیکی شعب اصرار ورزید. باید با افزایش قابلیت ها در حوزه خدمات بانکداری الکترونیکی شعب فیزیکی را کاهش داد.
مدیرعامل بانک حکمت ایرانیان با مهم دانستن بانکداری اجتماعی تصریح کرد: بانکداری امروز در جهان، بانکداری مبتنی بر اطلاعات است. اگر نیاز امروز جامعه را نسنجیم و بر اساس آن حرکت نکنیم، محکوم به شکست خواهیم شد.
عسکرزاده در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به رونمایی از بستر تجارت اجتماعی دیدی بود در نخستین اجلاس رهبران کسب و کار ایران (ارکان) افزود: بانکداری اختصاصی یکی از زیر مجموعه های مهم بانکداری شرکتی است که باید بسیار بدان توجه کرد. تمامی روسای شعب بانک حکمت می توانند به عنوان سفیران بستر تجارت اجتماعی دیدی بود در استان ها و شهرهای کشور باشند.
وی ادامه داد: دیدی بود قطعا باعث برنامه ریزی صحیح و اصولی برای کسب و کار کشور در آینده خواهد شد. وی ادامه داد: یکی از مهم ترین نیازهای شرکت ها، بانکداری بین الملل است و ما با توجه به زیرساخت های قدرتمندی که در حوزه ارزی داریم، می توانیم خدمات شایسته ای به شرکت ها و عموم مردم در این حوزه ارائه کنیم.
عسکرزاده تاکید کرد: هنر بانکداری امروز، مشتری مداری و جذب مشتری بر اساس سود بیشتر به سپرده مشتریان نیست. این نوع نگاه دیگر در شبکه بانکی نباید جایگاهی داشته باشد، بلکه کیفیت خدمات ما باید بر اساس سه ویژگی سرعت، امنیت و دقت به مردم ارائه شود و از این طریق مشتریان را نسبت به خود وفادار سازیم.