10 مهر 1395 - 09:26

واکنش گمرک به قاچاق کالا در گمرک پرویزخان

رییس کل گمرک ایران ماجرای مربوط به فساد در گمرک پرویزخان را تشریح و گفت:‌ ورود کالای قاچاق از گمرک پرویزخان به هیچ وجه صحت ندارد.
کد خبر : ۱۱۷۰۲
واکنش گمرک به قاچاق کالا در گمرک پرویزخان

به گزارش روز شنبه شبکه خبری اقتصاد و بانک ایران (ایبِنا) مسعود کرباسیان با تشریح جزییات فساد مالی در گمرک پرویزخان و با بیان اینکه ورود کالای قاچاق از گمرک پرویزخان به هیچ وجه صحت ندارد گفت: دو تن از کارکنان گمرک مذکور در تبانی با صاحبان کارخانه ای تولیدی فرار مالیاتی ۱۰ میلیاردی رقم زدند.


 


رییس کل گمرک ایران اظهارداشت: متاسفانه برخی خبرها به اشتباه و ناقص منعکس می شود و سبب هتک حیثیت افراد می شود. وی با بیان اینکه چند سال پیش کارخانه ای برای فرار از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده قصد صادرات محصول خود را داشته است، اما محصول خود را صادر نکرده و از پرداخت حقوق دولت فرار کرده است، افزود: گمرک یک سال بعد این پرونده را بررسی کرده و به دستگاه قضایی ارسال کرده و دستگاه قضایی برای بررسی بیشتر این پرونده را به دلیل حساسیت بالا به یک سازمان بیرونی ارجاع داده و در همین راستا دستگاه قضایی عده ای را احضار کرده است.


 


کرباسیان با اشاره به برخی بی اخلاقی ها در انعکاس خبر گمرک پرویزخان ادامه داد: بازداشت برخی از این افراد به هیچ وجه صحت ندارد و به بهانه برخورد با فساد نباید آبروی افراد بی گناه را برد و نباید کاری کرد که دستگاه ها از اعلام جرم منصرف شوند.


 


وی با بیان اینکه گمرک به وظیفه قانونی خود عمل کرده و دو مجرم اصلی این پرونده را معرفی کرده است یادآور شد: جرم این دو تن سهل انگاری در بررسی اسناد و احتمالا تبانی با صاحبان کارخانه برای فرار مالیاتی بوده و موضوع ورود کالای قاچاق در این پرونده به هیچ جه صحت ندارد.


 


کرباسیان افزود: از فردی که این خبر را به اشتباه منعکس کرده در مرجع قضایی شکایت شده، تا آبروی افرادی که با ناحق از بین رفته به آنها بازگردانده شود. وی با بیان اینکه رقم فرار مالیاتی در پرونده گمرک پرویزخان 10 میلیارد تومان بوده است تصریح کرد: کارخانه ای که فرار مالیاتی داشته کارخانه ای تولیدی بوده که با همکاری این دو نفر از پرداخت مالیات فرار کرده است.

ارسال‌ نظر