
ایرج ندیمی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار شبکه خبری اقتصاد و بانک ایران(ایبِنا) از آغاز بررسی کلیات لایحه برنامه ششم توسعه از امروز در مجلس خبرداد و گفت: بعدازظهر امروز قرار است نمایندگان مجلس و دولت درباره کلیات رای گیری کنند.
مشاور رئیس سازمان برنامه و بودجه افزود: با توجه به اینکه دولت در آذرماه لایحه بودجه سال ۹۶ را به مجلس ارائه خواهد کرد، بنابراین بهتر است که این لایحه در مجلس تا اوایل آبانماه به نتیجه نهایی برسد.
وی ادامه داد: این در حالی است که قرار است شورای نگهبان نیز لایحه را مورد بررسی نهایی قرار دهد بنابراین توصیه می شود که مجلس هر چه زودتر لایحه برنامه ششم توسعه را نهایی کند که در نهایت تا پایان آبانماه رسیدگی ها به پایان برسد که در آذرماه دولت لایحه بودجه سال آتی را به مجلس تقدیم کند.