15 مهر 1395 - 19:24
ایبِنا گزارش می‌دهد؛

سقوط ارزش پول انگلیسی/ خودنمایی دلار در بازار

دلار در این هفته با رسیدن به مرز 3600 تومان در بازار تهران رکوردشکنی کرد و در عین حال، ارزش هر پوند انگلیس 58 تومان کمتر شد.
کد خبر : ۱۱۹۶۰
سقوط ارزش پول انگلیسی/ خودنمایی دلار در بازار

به گزارش روز جمعه خبرنگار شبکه خبری اقتصاد و بانک ایران (ایبِنا) قیمت هر دلار آمریکا در بازار تهران طی هفته جاری به مرز 3600 تومان رسید و رکوردشکنی کرد. در عین حال این نرخ در روز پنج شنبه اندکی عقب نشینی کرده و به 3593 تومان در هر دلار رسید.


 


همچنین نگاهی به تغییرذات قیمت یورو در بازار نیز نشان می دهد که قیمت این ارز در هفته جاری تغییرات چندانی نداشته و از 4041 تومان در هر یورو به 4045 تومان در پایان هفته رسید؛ بنابراین قیمت یورو در هفته ای که دلار رکوردشکنی کرد، تقریبا بدون نوسان بوده و روزهای آرامی را سپری کرد.


 


در عین حال، قیمت هر پوند انگلیس در این هفته با نوساناتی برعکس دلار مواجه شد و از 4678 تومان در اول هفته به 4620 تومان در روز پنج شنبه رسید. از اینرو ارزش هر پوند انگلیس در هفته مورد بررسی، دستکم 58 تومان افت قیمت را تجربه کرد.


 


جدول تغییرات هفتگی قیمت ارز در بازار









































نوع ارز شنبه یکشنبه دوشنبه سه شنبه  چهارشنبه پنج شنبه
دلار  ۳۵۷۹  ۳۵۷۹ ۳۵۸۲ ۳۵۹۴ ۳۶۰۰ 3593
یورو  ۴۰۴۱  ۴۰۳۹ ۴۰۴۱ ۴۰۳۲ ۴۰۴۷ 4045
پوند  ۴۶۷۸  ۴۶۶۸  ۴۶۶۳ ۴۶۴۵ ۴۶۳۳ 4620
ارسال‌ نظر