19 مهر 1395 - 19:20
در گفتگو با ایبِنا مطرح شد:

زمان هوشمندسازی شبکه بانکی فرارسید/ FATF چه سودی برای بانک‌ها دارد؟

عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس اجرای توصیه های FATF را دلیلی برای  الزام بانک ها به استفاده از شبکه‌های هوشمند دانست و گفت: زمان آن رسیده که بانک‌ها سیستم‌های هوشمند بانکی را جدی تر از قبل به کار گیرند.
کد خبر : ۱۲۰۹۹
زمان هوشمندسازی شبکه بانکی فرارسید/ FATF چه سودی برای بانک‌ها دارد؟

بابک تیمورپور روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار شبکه خبری اقتصاد و بانک ایران (ایبِنا) درباره الزامات اتصال ایران به قوانین FATF ، افزود: اجرای تعهداتی که این توصیه ها برای ایران ایجاد می کنند بانک ها را مجبور خواهد کرد که بسیار جدی تر از قبل سیستم های هوشمند را به کار گیرند.


 


عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس اظهارداشت: تا پیش از این، الزامات بانک مرکزی برای مقابله با پولشویی سختگیرانه نبود و بانک ها به حداقل ها اکتفا کرده بودند و شاید بانک ها این نگرانی را داشتند که مشتریان خود را از دست بدهند.


 


تیمورپور خاطرنشان کرد: اگر الزامات FATF در ایران اجرایی شود دیگر گریزی از این نیست که بانک ها سیستم های هوشمند را با قدرت هرچه تمام تر به کار بگیرند و حتی در بخش های بین بانکی نیز این موارد ایجاد شود.


 


وی افزود: ممکن است برخی موارد پولشویی به صورت بین بانکی اتفاق بیفتد و در آن زمان بانک مرکزی و شرکت های وابسته به آن نیز باید وارد این موضوع شوند که سیستم هوشمند مقابله با پولشویی را در ایران راه اندازی کنند.


 


عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس با تاکید بر اینکه اجرای این توصیه ها از عهده یک بانک خارج است، گفت: با این وجود، به نظر می رسد تا ما به نظام بانکی جهانی نپیوندیم اجازه نخواهیم یافت که برخی از امور را دنبال کنیم.


 


 تیمورپور در پایان اظهار داشت: رعایت نکردن استانداردهای جهانی باعث بسته شدن درها به روی ما خواهد شد و اگر این امکان وجود داشت که به دنیا نپیوندیم اشکالی نداشت اما با توجه به اینکه ممکن است برخی از کانال ها را از دست بدهیم شاید مجبور باشیم که به این مقررات بپیوندیم.

ارسال‌ نظر