
به گزارش روز چهارشنبه شبکه خبری اقتصاد و بانک ایران (ایبِنا) به نقل از رویترز، گفته می شود قیمت نفت به دلیل نگرانی هایی که از عرضه بیش از حد تقاضای این ماده وجود دارد، سقوط کرده است.
شاخص سهام آسیا پاسیفیک به غیر از ژاپن 0.3 درصد افت کرد. بورس نیکی ژاپن 0.2 درصد، کاسپی کره جنوبی 0.8 درصد و بورس استرالیا 1.4 درصد افت داشتند.
این در حالی است که بازارهای سهام آمریکا نیز پس از پیش بینی پایین تر از حد انتظار برخی از بخش های این کشور مثل مسکن، بین 0.3 تا 0.5 درصد ریزش داشتند.
روند رو به پایین سهام شرکت اپل نیز با وجود فروش بالاتر از انتظار این شرکت، همچنان ادامه دارد و این شرکت پیش بینی کرده است که با آغاز فصل تعطیلات، درآمد آن کمتر از پیش بینی ها شود.
اما در اروپا بازارهای سهام واکنش متفاوتی داشتند به طوری که سهام بریتانیا 0.45 درصد رشد کرد. بورس آلمان بعد از رسیدن به بالاترین سطح در سال جاری، ثابت مانده و سهام فرانسه 0.3 درصد کاهش یافته است. بورس استاکس 600 اروپا نیز 0.3 درصد افت داشت.
شاخص دلار هم در مقابل سبد شش ارز معتبر دنیا روی عدد 98.726 باقی ماند.
بنابراین گزارش، قیمت طلا در روز چهارشنبه به دلیل افزایش تقاضا برای این فلز در آستانه فصل جشنواره های اواخر اکتبر هند، تقریبا ثابت ماند.
در جشنواره های اواخر اکتبر هند مردم به طور سنتی به یکدیگر طلا هدیه می دهند.
قیمت لحظه ای طلا در روز چهارشنبه با 0.1 درصد افزایش یک هزار و 275 دلار و 0.04 سنت در هر اونس اعلام شد.
طلای آمریکا نیز با 0.16 درصد افزایش یک هزار و 275 دلار و 7 سنت معامله شد.