10 آبان 1395 - 13:29

عقبگرد 75 واحدی دماسنج بورس/ مقاومت لیدرها در برابر شائبه ها

شاخص کل بورس اوراق بهادار در جریان معاملات امروز دوشنبه با افت 75 واحدی به رقم 80 هزار و 263 واحد رسید.
کد خبر : ۱۲۷۷۶
عقبگرد 75 واحدی دماسنج بورس/ مقاومت لیدرها در برابر شائبه ها

به گزارش روز دوشنبه خبرنگار شبکه خبری اقتصاد و بانک ایران (ایبِنا)، در جریان معاملات امروز بورس شاخص کل با عقبگرد 75 واحدی روبرو شد و در ارتفاع 80 هزار و 263 واحدی قرار گرفت، این افت تحت تاثیر نمادهای "پارسان" و "شپنا" ایجاد شد.


همچنین 865 هزار ورقه سهام به ارزش 301 میلیون تومان در 101 هزار مرتبه معامله شد، بدین ترتیب ارزش کل بازار به 335 هزار میلیارد تومان رسید.


اکثر شاخص های بورسی نیز امروز قرمز رنگ بودند، به همین منظور شاخص قیمت (وزنی-ارزشی) با افت 26 واحد به 28 هزار و 341 واحد، شاخص کل (هم وزن) با رشد 14 واحد به 15 هزار و 819 واحد، شاخص قیمت (هم وزن) با رشد 11 واحد به 12 هزار و 446 واحد، شاخص آزاد شناور با افت 11 واحد به 89 هزار و 382 واحد، شاخص بازار اول با افت 44 واحد به 56 هزار و 515 واحد و شاخص بازار دوم با افت 213 واحد به 173 هزار و 446 واحد رسید.


همچنین نمادهای "پارسان"، "شپنا"، "فملی"، "بفجر"، "فارس" به ترتیب با افت 42، 30، 30، 25 و 25 واحدی و نمادهای"وپارس" و "کچاد" با رشد 30 و 28 واحد بیترین تاثیر در نوسان شاخص داشتند.


در این میان فعالان و کارشناسان بازار معتقدند لیدرهای بورسی دیگر تحت تاثیر شایعه ها قرار نمی‌گیرند و تحرک آنها با یک اتفاق مثبت و مطمئن امکانپذیر است همچنین روند فعلی بازار تحت تاثیر رشد مقطعی برخی سهام شکل گرفته که بزودی از بین می رود.


صعود ناچیز آیفکس


در جریان معاملات امروز بازار فرابورس آیفکس نزدیک به یک واحد رشد کرد و در رقم 838 ثابت ماند.


همچنین 280 ورقه سهام با ارزش 117 میلیون تومان در 27 هزار مرتبه دادو ستد شد.


نماد "زاگرس" با رشد دو واحدی، "میدکو" و "دماوند" با رشد حدود یک واحدی و نماد "مارون" با افت دو واحدی و "شاوان"، "ذوب" و "ارفع" هر کدام با افت نزدیک به یک واحدی در نوسان شاخص تاثیر گذار بودند.

ارسال‌ نظر