
به گزارش روز سهشنبه خبرنگار شبکه خبری اقتصاد و بانک ایران(ایبِنا)؛ در جریان معاملات امروز بازار سرمایه تعداد 772 میلیون سهم و حق تقدم به ارزش 260 میلیارد تومان در 60 هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت.
شاخص کل بورس با ثبت افزایش 392 واحدی در ارتفاع ۸۰ هزار و ۱۸ واحد قرار گرفت.
بیشترین تاثیر مثبت بر رشد دماسنج بازار سهام نیز به نام نمادهای معاملاتی فارس، شپدیس و پارسان شد و در مقابل نمادهای معاملاتی خودرو، تاپیکو و ومعادن با افت خود مانع رشد بیشتر شاخص شدند.
شاخصهای اصلی بازار سرمایه هم روز متعادل و مثبتی را پشت سر گذاشتند؛ بهطوری که شاخص قیمت (وزنی ــ ارزشی) 138 واحد، کل (هموزن) 27 واحد، قیمت (هموزن) 22 واحد، شاخص های آزاد شناور 181 واحد و شاخص های بازار اول و دوم به ترتیب 167 و 1466 واحد رشد کردند.
در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله 165 میلیون ورقه به ارزش 89 میلیارد تومان در 16 هزار نوبت، آیفکس به رشد ناچیز 0.4 واحدی بسنده کرد و به درجا زدن خود در ارتفاع 830 واحد ادامه داد.