گرانی مواد غذایی در آمریکا با 20 درصد مالیات بر واردات از مکزیک

اگرچه خودرو با رقم 74 میلیارد دلار، رتبه نخست واردات آمریکا از مکزیک را به خود اختصاص داده است، اما این کشور سالانه 21 میلیارد دلار نیز مواد غذایی از مکزیک وارد می‌کند.
کد خبر : ۱۵۸۲۹
گرانی مواد غذایی در آمریکا با 20 درصد مالیات بر واردات از مکزیک

به گزارش ایبِنا به نقل از مجله فوربس، دونالد ترامپ وعده اعمال 20 درصد مالیات بر کالاهای وارداتی آمریکا از مکزیک را داده است که سالانه در مجموع حدود 291 میلیارد دلار است.


آمریکا در زمینه مواد غذایی مقادیر زیادی سبزیجات تازه، میوه، نوشیدنی، انواع اسنک و بسیاری مواد خوراکی را که تولید آنها در این کشور گران‌تر تمام می‌شود، از مکزیک وارد می‌کند.


تقریبا تمام آواکادو (78 درصد) و گوجه فرنگی (71 درصد) آمریکا از مکزیک تأمین می‌شود، علاوه بر این توت فرنگی، موز و تمشک آمریکایی‌ها هم از مکزیک می‌آید و 15 درصد از شکر مصرفی نیز از این کشور وارد می‌شود.


از سوی دیگر حجم مصرفی برخی از این مواد مثل آواکادو در سبد غذایی آمریکایی ها در 15 سال گذشته افزایش چشمگیری داشته است.


بدین ترتیب، اعمال هرگونه محدودیت بر واردات این مواد از مکزیک می تواند موجب افزایش قیمت مواد غذایی و همچنین افت صنعت رستوران در آمریکا شود.


بنابراین گزارش، برخی از رستوران های آمریکا که روز جمعه شاهد افت ارزش سهام خود بودند، اکنون نگران سقوط بیشتر سهام خود به دلیل افزایش قیمت مواد غذایی هستند. 

ارسال‌ نظر