19 بهمن 1395 - 15:00

​پرداخت تسهیلات از سوی بانک شهر به مودیان شهرداری ساری

رئیس سرپرستی منطقه 5 از پرداخت تسهیلات بدون بهره از سوی این بانک به مودیان شهرداری ساری خبرداد.
کد خبر : ۱۶۲۳۷
​پرداخت تسهیلات از سوی بانک شهر به مودیان شهرداری ساری

 


به گزارش ایبِنا به نقل از مرکز ارتباطات و روابط عمومی بانک شهر، شهرام عالی پور با بیان این مطلب گفت: با اقدامات بانک شهر در سه سال گذشته، قدرت انتخاب مردم در فعالیت‌های بانکی ارتقاء یافت.


وی با اشاره به توسعه فعالیت بانک شهر در پیشخوان‌ها و شعب سطح شهرهای کشور افزود: به دلیل افزایش همین تعداد شعبات تمایل شهروندان نسبت به انتخاب خدمات بانک شهر رو به افزایش است.


عالی پور خاطر نشان کرد: در کمتر از یک سال و نیم گذشته، 350 پیشخوان شهرنت در سراسر کشور نصب شد که این روند همچنان ادامه دارد.


مدیر منطقه پنج بانک شهر به اقدامات انجام شده این بانک در افزایش میزان سرمایه اشاره کرد و گفت: سرمایه چهار هزار میلیارد ریالی بانک در طول مدت سه سال به 16 هزار میلیارد ریال رسیده است.


وی از برنامه ریزی برای توسعه فعالیت‌های الکترونیکی بانک شهر در ایام نوروز خبر داد و افزود: خدمات بانکی در ایام عید به صورت 24 ساعته انجام می‎شود.


عالی‌پور به مشارکت بانک شهر برای توسعه فعالیت های عمرانی در سطح شهر ساری اشاره کرد و افزود: این بانک بزرگترین تامین کننده مالی شهرداری ساری است و به کمک شهرداری این شهر توانسته است اقدامات عمرانی قابل توجهی را انجام دهد.


وی با اشاره به وجود بافت‌های فرسوده در سطح شهر ساری، افزود: برای نوسازی و ساماندهی بافت های فرسوده نیز تسهیلاتی پرداخت خواهد شد.


عالی‌پور در ادامه به اجرای طرح مودیان در ساری اشاره کرد و افزود:در این طرح، بانک شهر متعهد می‌شود که بدهی مردم به شهرداری را پرداخت کند و این بانک، رقم بدهی اشخاص حقیقی را در اقساط بلند مدت بدون سود از مردم دریافت می‎کند.

ارسال‌ نظر