
به گزارش ایبِنا به نقل از مرکز ارتباطات و روابط عمومی بانک شهر، محسن پیرهادی با بیان اینکه کتاب برای اقشار مختلف جامعه به دلایل مختلف از جمله مشکلات اقتصادی به کالای فرهنگی لوکسی بدل شده است، گفت: بانک شهر تلاش کرده با تولی گری برگزاری نمایشگاه بین المللی و استانی کتاب، گام مهمی در جهت برگرداندن این کالای فرهنگی به سبد خانواده ها بردارد.
وی افزود: ساخت نمایشگاه کتاب در شهر افتاب با حمایت های بانک شهر سبب شده است که امروز این گردهمایی فرهنگی با رویکرد تخصص گرایی برگزار شود.
پیرهادی تصریح کرد: همچنین ارائه خدمات کامل بانکی و در دسترس بودن بن کارت های خرید کتاب ،سبب ایجاد اشتیاق در همه شهروندان برای حضور در سی امین نمایشگاه کتاب شده است.
عضو هیات رئیسه شورای شهر تهران در ادامه خاطر نشان کرد: بانک شهر ثابت کرده که بنگاه های اقتصادی می توانند در کنار فعالیت های اقتصادی در حوزه های فرهنگی و اجتماعی همچون برگزاری نمایشگاه کتاب نیز حضور موثری داشته باشند و جان دوباره ای به کتاب و کتاب خوانی بخشند.