20 ارديبهشت 1396 - 08:43
معاون طیب‌نیا اعلام کرد:

افزایش سرمایه‌گذاری خارجی تا ۳ میلیارد و 124 میلیون دلار

رییس سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های فنی و اقتصادی ایران گفت: سرمایه‌گذاری خارجی سال 95 تا ۳ میلیارد و 124 میلیون دلار افزایش یافته است.
کد خبر : ۲۸۹۳۸
افزایش سرمایه‌گذاری خارجی تا ۳ میلیارد و 124 میلیون دلار

به گزارش ایبِنا؛ محمد خزاعی با بیان مطلب فوق افزود: این سرمایه‌گذاری‌ها در بخش‌های مناطق آزاد و استان‌ها برای جذب سرمایه‌گذاری خارجی انجام شد‌ که نشان دهنده بالا بودن امنیت ایران و اعتماد سرمایه‌گذاران است.


معاون وزیر و رییس سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های فنی و اقتصادی ایران افزود:‌ درسال 95 رشد اقتصادی تا 11.6 درصد پیش رفت و بر اساس اعلام بانک جهانی، رشد اقتصادی کشور در سال 2016 به 5.8 رسید.


وی با اشاره به اینکه برای اولین بار در تاریخ ایران در سال 93 و 94 تراز تجاری صادرات ایران با یک میلیارد دلار مثبت شد، تصریح کرد: پیش از دولت تدبیر و امید و در سال 88 واردات به کشور بیش از 55 میلیارد دلار و صادرات 25 میلیارد دلار بود که 30 میلیارد دلار تراز صادرات کشور منفی شد.


معاون وزیر اقتصاد گفت:‌ کاهش ایران هراسی و ایجاد زمینه حضور کشورهای خارجی برای سرمایه‌گذاری در ایران از دستاوردهای برجام بود که منجر به منزوی شدن دشمنان ایران شد.


به گفته خزاعی، از دیگر آثار برجام ارتباط تجاری و صادرات ایران به 40 کشور دنیا بود، توسعه سیاسی با کشورهای خارجی و ایجاد امنیت و ثبات اقتصادی در داخل کشور عامل موثر بر توسعه صادرات است.

ارسال‌ نظر