21 ارديبهشت 1396 - 12:15

اعمال افزایش 20 درصدی حقوق حداقل بگیران تامین اجتماعی از اردیبهشت ماه

حقوق اردیبهشت ماه بازنشستگان از بیستم تا بیست و هفتم اردیبهشت ماه واریز می شود و حداقلی بگیران شاهد افزایش 20 درصدی در حقوق خود خواهند بود.
کد خبر : ۲۸۹۸۱
اعمال افزایش 20 درصدی حقوق حداقل بگیران تامین اجتماعی از اردیبهشت ماه

به گزارش ایبِنا از پایگاه اطلاع رسانی دولت، امیرعباس تقی پور مشاور مدیرعامل و مدیرکل روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی از واریز شدن افزایش حقوق بازنشستگان این سازمان از ۲۰ اردیبهشت خبر داد و گفت: بازنشستگان تأمین اجتماعی حقوق اردیبهشت ماه را با اعمال افزایش سال ٩٦ دریافت می کنند و حقوق اردیبهشت ماه بازنشستگان تأمین اجتماعی از بیستم لغایت بیست و هفتم، مطابق با روال ماه های گذشته به حساب آنان واریز می شود.


حقوق اردیبهشت ماه بازنشستگان با اعمال افزایش سال جاری پرداخت شد و ما به التفاوت مربوط به افزایش حقوق فروردین ماه نیز همزمان با حقوق خرداد به حساب بازنشستگان عزیز واریز می شود.


افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی برای حداقل بگیران چهارده و نیم درصد و برای سایر سطوح دوازده و نیم درصد است و در سال ٩٦ نیز همچون سه سال گذشته و از زمان استقرار دولت تدبیر و امید در همه سال ها میزان افزایش حقوق بازنشستگان بیش از نرخ تورم بوده است و با این اقدام هر سال گامی در راستای بهبود وضعیت معیشتی بازنشستگان برداشته می شود.


حقوق افرادی که زیر یک میلیون و ١٠٠ هزار تومان است، به یک میلیون و ١٠٠ هزار تومان رسید و در سال جاری علاوه بر افزایش اعمال شده در اصل حقوق بازنشستگان، در ٥ آیتم مربوط به کمک هزینه بازنشستگان نیز افزایش هایی اعمال شده است و اگر میزان افزایش این ٥ آیتم را هم درنظر بگیریم می توان گفت که سقف دریافتی حداقل بگیران تا بیست و دو و نیم درصد رشد یافته است.

ارسال‌ نظر