
به گزارش ایبِنا از پایگاه اطلاع رسانی دولت، امیرعباس تقی پور مشاور مدیرعامل و مدیرکل روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی از واریز شدن افزایش حقوق بازنشستگان این سازمان از ۲۰ اردیبهشت خبر داد و گفت: بازنشستگان تأمین اجتماعی حقوق اردیبهشت ماه را با اعمال افزایش سال ٩٦ دریافت می کنند و حقوق اردیبهشت ماه بازنشستگان تأمین اجتماعی از بیستم لغایت بیست و هفتم، مطابق با روال ماه های گذشته به حساب آنان واریز می شود.
حقوق اردیبهشت ماه بازنشستگان با اعمال افزایش سال جاری پرداخت شد و ما به التفاوت مربوط به افزایش حقوق فروردین ماه نیز همزمان با حقوق خرداد به حساب بازنشستگان عزیز واریز می شود.
افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی برای حداقل بگیران چهارده و نیم درصد و برای سایر سطوح دوازده و نیم درصد است و در سال ٩٦ نیز همچون سه سال گذشته و از زمان استقرار دولت تدبیر و امید در همه سال ها میزان افزایش حقوق بازنشستگان بیش از نرخ تورم بوده است و با این اقدام هر سال گامی در راستای بهبود وضعیت معیشتی بازنشستگان برداشته می شود.
حقوق افرادی که زیر یک میلیون و ١٠٠ هزار تومان است، به یک میلیون و ١٠٠ هزار تومان رسید و در سال جاری علاوه بر افزایش اعمال شده در اصل حقوق بازنشستگان، در ٥ آیتم مربوط به کمک هزینه بازنشستگان نیز افزایش هایی اعمال شده است و اگر میزان افزایش این ٥ آیتم را هم درنظر بگیریم می توان گفت که سقف دریافتی حداقل بگیران تا بیست و دو و نیم درصد رشد یافته است.