
به گزارش ایبِنا؛ اداره آمار بورس تهران اعلام کرد: تطبیق سود (زیان) پیش بینی شده شرکت ها در این مدت نسبت به فروردین 96 نشان می دهد که تعداد 22 شرکت با افزایش، تعداد 17 شرکت با کاهش و مابقی شرکت ها برابر با 270 شرکت، تغییری در سود (زیان) پیش بینی شده نداشتهاند.
همچنین سود و زیان پیش بینی شده شرکت ها در پایان اردیبهشت ماه سال 96 برابر با 410968 میلیارد ریال می باشد که نسبت به فروردین ماه، معادل 1644 میلیارد ریال کاهش نشان می دهد. در پایان اردیبهشت ماه 96 متوسط سود(زیان) خالص شرکت های بورسی به ازای هر سهم برابر با 310 ریال است.
در ضمن میزان سود تقسیم شده شرکت ها به تفکیک صنعت- انباشته از ابتدای سال تا پایان اردیبهشت ماه، برابر با 46 هزار میلیارد ریال بوده که 91 درصد درآمد (زیان) واقعی شرکت ها بوده است. همچنین متوسط سود نقدی برای هر سهم معادل 1015 ریال را نشان میدهد.